1. sciencefiction
  2. Rise Of The Planet Of The Apes

Film Rise Of The Planet Of The Apes

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Rise Of The Planet Of The Apes. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Rise Of The Planet Of The Apes weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Rise Of The Planet Of The Apes op imdb.nl. Misschien is Rise Of The Planet Of The Apes op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Rise Of The Planet Of The Apes streamen online als je een Rise Of The Planet Of The Apes torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Rise Of The Planet Of The Apes op 123movies staat.

Specificaties over de film Rise Of The Planet Of The Apes

Schermtype

Brian Cox

Genre

Sciencefiction

Kijkwijzer

12

Speelduur

100 minuten

Regisseur

Rupert Wyatt

Gesproken taal

Engels, Frans

Ondertiteling

Engels | Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2011

Omschrijving van de film Rise Of The Planet Of The Apes

In het spannende Rise Of The Planet Of The Apes wordt het verhaal verteld van wetenschapper Will Rodman, die in het bruisende San Francisco werkt aan een baanbrekende ontdekking. Hij probeert met behulp van genetische manipulatie een geneesmiddel te vinden voor Alzheimer. Zijn proefapen worden blootgesteld aan zijn experimenten, maar één aap genaamd Caesar laat een opmerkelijke ontwikkeling zien. Hij begint zich razendsnel intellectueel te ontwikkelen en toont tekenen van superieure intelligentie. Deze buitengewone evolutie zorgt echter voor een breekpunt in de relatie tussen mens en dier. Caesar, met zijn groeiende bewustzijn en verstand, beseft dat hij niet langer een gewone aap is, maar een wezen dat boven zijn soortgenoten uitstijgt. Geleid door zijn verlangen naar vrijheid en gerechtigheid, begint Caesar een opstand tegen de mensheid. Wat volgt is een meeslepende oorlog tussen de menselijke beschaving en de opkomende apenbeschaving, waarbij de grenzen van moraal, empathie en overleving worden opgerekt. Rise Of The Planet Of The Apes is een spectaculaire film die je meeneemt in een wereld waarin menselijke en dierlijke intelligentie op elkaar botsen. De film laat zien hoe een wetenschappelijk experiment kan leiden tot onverwachte en krachtige gevolgen. Met adembenemende visuele effecten en een meeslepend verhaal, biedt deze film een unieke kijk op de menselijke natuur en de gevolgen van onze.

Veelgestelde vragen over de film Rise Of The Planet Of The Apes

Brian Cox is de hoofdrolspeler in Rise Of The Planet Of The Apes. De volledige cast van Rise Of The Planet Of The Apes kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Rise Of The Planet Of The Apes is Sciencefiction.

De speelduur van de film Rise Of The Planet Of The Apes is 100 minuten.

Om te bekijken waar Rise Of The Planet Of The Apes te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Rise Of The Planet Of The Apes wordt afgespeeld in Engels, Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels | Frans | Nederlands. 

Rise Of The Planet Of The Apes is geproduceerd in 2011. Als de film recent is uitgebracht kun je Rise Of The Planet Of The Apes in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Rise Of The Planet Of The Apes aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Rise Of The Planet Of The Apes heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Rise Of The Planet Of The Apes in blue ray te bekijken is.

Rupert Wyatt is de regisseur van Rise Of The Planet Of The Apes.