1. sciencefiction
  2. Wolverine

Film Wolverine

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Wolverine. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Wolverine weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Wolverine op imdb.nl. Misschien is Wolverine op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Wolverine streamen online als je een Wolverine torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Wolverine op 123movies staat.

Specificaties over de film Wolverine

Schermtype

Hiroyuki Sanada

Genre

Sciencefiction

Kijkwijzer

16

Speelduur

121 minuten

Regisseur

James Mangold

Gesproken taal

Engels, Frans

Ondertiteling

Engels | Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2013

Omschrijving van de film Wolverine

Hugh Jackman keert terug als de Wolverine in deze spannende nieuwe film! Hij stapt in de schoenen van de iconische mutant en neemt ons mee op een adembenemend avontuur in het moderne Japan. In dit land vol traditie en mysterie wordt hij geconfronteerd met zijn grootste vijand en diens dodelijke samoerai-zwaarden. Maar dat is nog niet alles - de Wolverine wordt ook geconfronteerd met zijn eigen onsterfelijkheid. Na een gruwelijk gevecht merkt hij dat zijn lichaam niet meer herstelt zoals voorheen. Dit brengt hem op een emotionele en fysieke reis waarin hij zijn eigen grenzen moet verleggen en zijn ware kracht moet ontdekken. Deze film neemt je mee in een meeslepend verhaal vol actie, avontuur en zelfontdekking. Hugh Jackman zet opnieuw een indrukwekkende prestatie neer als de Wolverine en laat ons zien dat zelfs een superheld zijn worstelingen heeft. Bereid je voor op een filmervaring die je ademloos achterlaat en je meevoert naar het hart van de Wolverine's innerlijke strijd.

Veelgestelde vragen over de film Wolverine

Hiroyuki Sanada is de hoofdrolspeler in Wolverine. De volledige cast van Wolverine kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Wolverine is Sciencefiction.

De speelduur van de film Wolverine is 121 minuten.

Om te bekijken waar Wolverine te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Wolverine wordt afgespeeld in Engels, Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels | Frans | Nederlands. 

Wolverine is geproduceerd in 2013. Als de film recent is uitgebracht kun je Wolverine in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Wolverine aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Wolverine heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Wolverine in blue ray te bekijken is.

James Mangold is de regisseur van Wolverine.