1. sciencefiction
  2. Planet Of The Apes

Film Planet Of The Apes

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Planet Of The Apes. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Planet Of The Apes weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Planet Of The Apes op imdb.nl. Misschien is Planet Of The Apes op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Planet Of The Apes streamen online als je een Planet Of The Apes torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Planet Of The Apes op 123movies staat.

Specificaties over de film Planet Of The Apes

Schermtype

Estella Warren

Genre

Sciencefiction

Kijkwijzer

12

Speelduur

115 minuten

Regisseur

Tim Burton

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Deens | Engels | Fins | Hebreeuws | Kroatisch | Nederlands | Tsjechisch

Geproduceerd in welk jaar

2001

Omschrijving van de film Planet Of The Apes

In 2029 wordt astronaut Leo Davidson meegesleurd in een mysterieuze astronomische storm. Zijn ruimtevaartuig crasht op een planeet die wordt geregeerd door apen, waar mensen gedwongen worden om als slaven te leven. Leo wordt meteen gevangengenomen door de apen en opgesloten achter dikke tralies. Gelukkig komt hij in contact met Ari, een apin die een zwak heeft voor mensen en vecht voor rechtvaardigheid. Samen weten ze te ontsnappen. Leo en Ari sluiten zich aan bij een groep menselijke vluchtelingen, die wanhopig proberen uit handen te blijven van generaal Thade, een meedogenloze machthebber die erop uit is om alle mensen uit te roeien. Met slechts een handjevol medestanders moeten de vluchtelingen vechten voor hun vrijheid en overleven in deze vijandige wereld. Generaal Thade lijkt vastberaden om zijn motto "de enige goede mens is een dode mens" in praktijk te brengen, maar Leo en Ari geven de moed niet op en zijn vastbesloten om een nieuwe toekomst te creëren voor de mensheid. Met zijn spannende plot en meeslepende personages is Planet of the Apes een avontuurlijke sciencefictionfilm die je op het puntje van je stoel laat zitten. Ontdek de strijd tussen apen en mensen, de onverwachte vriendschappen die ontstaan en de moedige pogingen om te ontsnappen aan onderdrukking. Bereid je voor op een rollercoaster van emoties en laat je meeslepen in deze epische strijd om vrij.

Veelgestelde vragen over de film Planet Of The Apes

Estella Warren is de hoofdrolspeler in Planet Of The Apes. De volledige cast van Planet Of The Apes kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Planet Of The Apes is Sciencefiction.

De speelduur van de film Planet Of The Apes is 115 minuten.

Om te bekijken waar Planet Of The Apes te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Planet Of The Apes wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Deens | Engels | Fins | Hebreeuws | Kroatisch | Nederlands | Tsjechisch. 

Planet Of The Apes is geproduceerd in 2001. Als de film recent is uitgebracht kun je Planet Of The Apes in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Planet Of The Apes aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Planet Of The Apes heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Planet Of The Apes in blue ray te bekijken is.

Tim Burton is de regisseur van Planet Of The Apes.