1. sciencefiction
  2. Spider-Man No Way Home

Film Spider-Man No Way Home

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Spider-Man No Way Home. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Spider-Man No Way Home weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Spider-Man No Way Home op imdb.nl. Misschien is Spider-Man No Way Home op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Spider-Man No Way Home streamen online als je een Spider-Man No Way Home torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Spider-Man No Way Home op 123movies staat.

Specificaties over de film Spider-Man No Way Home

Schermtype

Tom Holland

Genre

Sciencefiction | Avontuur

Kijkwijzer

12

Speelduur

148 minuten

Regisseur

Jon Watts

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2021

Omschrijving van de film Spider-Man No Way Home

Let op, Spider-Man No Way Home is dé langverwachte film waar elke Marvel-fan naar uitkijkt! Deze actievolle blockbuster neemt je mee op een onvergetelijk avontuur vol spanning, sensatie en verrassingen. Maak je klaar om in de wereld van Spider-Man te duiken en getuige te zijn van zijn meest epische strijd tot nu toe. In Spider-Man No Way Home staat Peter Parker voor zijn grootste uitdaging ooit. Nadat zijn geheime identiteit is onthuld aan de wereld, wordt zijn leven op zijn kop gezet. Hij roept de hulp in van enkele oude bekenden, zoals Doctor Strange, om de gevolgen van zijn acties recht te zetten. Maar al snel ontdekt hij dat niets is wat het lijkt en dat zijn avontuurlijke reis hem door verschillende dimensies zal leiden. Verwacht een spectaculaire mix van actie, humor en emotie terwijl Spider-Man zichzelf probeert te redden, zijn geliefden beschermt en de wereld redt. LET OP! De inlay van dit product is Duitstalig! De film is Engels gesproken en heeft Nederlandse ondertiteling. Geniet van de adembenemende visuele effecten, de ijzersterke acteerprestaties en het meeslepende verhaal van Spider-Man No Way Home. Dit is de perfecte toevoeging aan je collectie voor alle Marvel-liefhebbers die willen genieten van een onvergetelijke avond vol superheldenavontuur. Mis deze kans niet en beleef de magie van Spider-Man No Way Home in de comfort van je eigen huis!

Veelgestelde vragen over de film Spider-Man No Way Home

Tom Holland is de hoofdrolspeler in Spider-Man No Way Home. De volledige cast van Spider-Man No Way Home kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Spider-Man No Way Home is Sciencefiction | Avontuur.

De speelduur van de film Spider-Man No Way Home is 148 minuten.

Om te bekijken waar Spider-Man No Way Home te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Spider-Man No Way Home wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Spider-Man No Way Home is geproduceerd in 2021. Als de film recent is uitgebracht kun je Spider-Man No Way Home in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Spider-Man No Way Home aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Spider-Man No Way Home heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Spider-Man No Way Home in blue ray te bekijken is.

Jon Watts is de regisseur van Spider-Man No Way Home.