1. sciencefiction
  2. Alien 3

Film Alien 3

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Alien 3. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Alien 3 weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Alien 3 op imdb.nl. Misschien is Alien 3 op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Alien 3 streamen online als je een Alien 3 torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Alien 3 op 123movies staat.

Specificaties over de film Alien 3

Schermtype

Brian Glover

Genre

Sciencefiction

Kijkwijzer

12

Speelduur

110 minuten

Regisseur

David Fincher

Gesproken taal

Engels, Frans

Ondertiteling

Engels | Frans | Grieks | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

1992

Omschrijving van de film Alien 3

Ripley, gespeeld door Sigourney Weaver, keert terug in Alien 3 voor een adembenemend avontuur tegen de angstaanjagende buitenaardse monsters. Dit keer bevindt Ripley zich op een duistere gevangenisplaneet, waar ze opnieuw geconfronteerd wordt met het gruwelijke wezen. De strijd wordt nog harder en gevaarlijker, omdat er op deze afgelegen locatie weinig moderne middelen beschikbaar zijn om de Alien het leven zuur te maken. Ripley staat voor een oneerlijke strijd, maar ze vecht tot het uiterste. In Alien 3 wordt de spanning naar een nieuw niveau getild. De duistere gevangenisplaneet creëert een beklemmende sfeer, waarin Ripley moet zien te overleven te midden van gevangenen die zelf ook moordlustig zijn. Haar vastberadenheid en moed worden op de proef gesteld als ze probeert te ontsnappen aan de Alien en tegelijkertijd haar medegevangenen probeert te beschermen. Dit vervolg op de iconische Alien-films biedt een meeslepende ervaring vol actie en suspense. Met verbeterde visuele effecten en een meesterlijk verhaal weet Alien 3 de kijker op het puntje van zijn stoel te houden. Bereid je voor op een zenuwslopende strijd tussen Ripley en de buitenaardse monsters, waarbij elke seconde telt. Alien 3 is een must-see voor liefhebbers van sciencefiction en thrillers.

Veelgestelde vragen over de film Alien 3

Brian Glover is de hoofdrolspeler in Alien 3. De volledige cast van Alien 3 kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Alien 3 is Sciencefiction.

De speelduur van de film Alien 3 is 110 minuten.

Om te bekijken waar Alien 3 te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Alien 3 wordt afgespeeld in Engels, Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels | Frans | Grieks | Nederlands. 

Alien 3 is geproduceerd in 1992. Als de film recent is uitgebracht kun je Alien 3 in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Alien 3 aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Alien 3 heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Alien 3 in blue ray te bekijken is.

David Fincher is de regisseur van Alien 3.