1. sciencefiction
  2. 57 Seconds

Film 57 Seconds

5/5

Ontdek bij ons alles over de film 57 Seconds. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film 57 Seconds weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar 57 Seconds op imdb.nl. Misschien is 57 Seconds op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt 57 Seconds streamen online als je een 57 Seconds torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat 57 Seconds op 123movies staat.

Specificaties over de film 57 Seconds

Schermtype

Josh Hutcherson

Genre

Sciencefiction

Kijkwijzer

16

Speelduur

100 minuten

Regisseur

Rusty Cundieff

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2023

Omschrijving van de film 57 Seconds

Tijdens een uniek interview met de visionaire techgoeroe Anton Burrel (Morgan Freeman), slaagt blogger Franklin (Josh Hutcherson) erin om een moordaanslag op de man te voorkomen. Zijn leven neemt echter een onverwachte wending wanneer hij na dit voorval een mysterieuze ring vindt. Met deze ring kan hij als het ware 57 seconden terug in de tijd reizen. In eerste instantie lijken er eindeloze mogelijkheden voor Franklin te zijn, maar al snel bevindt hij zich in een hevige strijd tussen Burrel en een kwaadaardige farmaceutisch bedrijf dat uit is op Burrels nalatenschap. Franklin raakt verstrikt in een gevaarlijke en meedogenloze reeks gebeurtenissen, waarbij veel meer op het spel staat dan alleen zijn eigen lot. Terwijl Franklin worstelt om grip te krijgen op zijn nieuwe krachten, ontdekt hij dat zijn keuzes niet alleen zijn eigen leven, maar ook de toekomst van de hele mensheid beïnvloeden. Hij moet alles op alles zetten om de duistere plannen van de farmaceutische gigant te dwarsbomen en de waarheid aan het licht te brengen. Zal Franklin erin slagen om de juiste beslissingen te nemen en de wereld te redden? 57 Seconden is een spannende en meeslepende film die je meeneemt op een adembenemende reis door de tijd. Bereid je voor op een avontuur vol actie, intrige en onverwachte wendingen.

Veelgestelde vragen over de film 57 Seconds

Josh Hutcherson is de hoofdrolspeler in 57 Seconds. De volledige cast van 57 Seconds kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film 57 Seconds is Sciencefiction.

De speelduur van de film 57 Seconds is 100 minuten.

Om te bekijken waar 57 Seconds te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film 57 Seconds wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

57 Seconds is geproduceerd in 2023. Als de film recent is uitgebracht kun je 57 Seconds in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de 57 Seconds aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

57 Seconds heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of 57 Seconds in blue ray te bekijken is.

Rusty Cundieff is de regisseur van 57 Seconds.