1. muziekfilm
  2. Willy Wonka The Chocolate Factory

Film Willy Wonka The Chocolate Factory

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Willy Wonka The Chocolate Factory. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Willy Wonka The Chocolate Factory weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Willy Wonka The Chocolate Factory op imdb.nl. Misschien is Willy Wonka The Chocolate Factory op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Willy Wonka The Chocolate Factory streamen online als je een Willy Wonka The Chocolate Factory torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Willy Wonka The Chocolate Factory op 123movies staat.

Specificaties over de film Willy Wonka The Chocolate Factory

Schermtype

Gene Wilder

Genre

Muziekfilm

Kijkwijzer

AL

Speelduur

96:00:00 minuten

Regisseur

Onbekend

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Engels

Geproduceerd in welk jaar

1971

Omschrijving van de film Willy Wonka The Chocolate Factory

NO DESCRIPTION

Veelgestelde vragen over de film Willy Wonka The Chocolate Factory

Gene Wilder is de hoofdrolspeler in Willy Wonka The Chocolate Factory. De volledige cast van Willy Wonka The Chocolate Factory kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Willy Wonka The Chocolate Factory is Muziekfilm.

De speelduur van de film Willy Wonka The Chocolate Factory is 96:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Willy Wonka The Chocolate Factory te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Willy Wonka The Chocolate Factory wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels. 

Willy Wonka The Chocolate Factory is geproduceerd in 1971. Als de film recent is uitgebracht kun je Willy Wonka The Chocolate Factory in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Willy Wonka The Chocolate Factory aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Willy Wonka The Chocolate Factory heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Willy Wonka The Chocolate Factory in blue ray te bekijken is.

Onbekend is de regisseur van Willy Wonka The Chocolate Factory.