1. muziekfilm
  2. To Wong Foo: Thanks For Everything Julie Newmar

Film To Wong Foo: Thanks For Everything Julie Newmar

5/5

Ontdek bij ons alles over de film To Wong Foo: Thanks For Everything Julie Newmar. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film To Wong Foo: Thanks For Everything Julie Newmar weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar To Wong Foo: Thanks For Everything Julie Newmar op imdb.nl. Misschien is To Wong Foo: Thanks For Everything Julie Newmar op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt To Wong Foo: Thanks For Everything Julie Newmar streamen online als je een To Wong Foo: Thanks For Everything Julie Newmar torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat To Wong Foo: Thanks For Everything Julie Newmar op 123movies staat.

Specificaties over de film To Wong Foo: Thanks For Everything Julie Newmar

Schermtype

Wesley Snipes

Genre

Muziekfilm

Kijkwijzer

AL

Speelduur

00: minuten

Regisseur

Julie Newmar

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Engels voor doven en slechthorenden

Geproduceerd in welk jaar

Omschrijving van de film To Wong Foo: Thanks For Everything Julie Newmar

Deze prachtige import dvd, genaamd "To Wong Foo: Thanks For Everything Julie Newmar", is een ware must-have voor elke filmliefhebber. Deze film neemt je mee op een onvergetelijke reis vol avontuur, humor en vriendschap. "To Wong Foo: Thanks For Everything Julie Newmar" vertelt het verhaal van drie extravagante drag queens die een onverwachte roadtrip maken. Nadat ze worden uitgenodigd om een dragshow bij te wonen, besluiten ze om in hun kleurrijke outfits in een oude roze Cadillac te stappen en op weg te gaan. Tijdens hun reis komen ze echter voor diverse uitdagingen te staan en ontdekken ze de ware betekenis van vriendschap en acceptatie. Met een geweldige cast, waaronder de legendarische acteurs Wesley Snipes, Patrick Swayze en John Leguizamo, biedt deze dvd een meeslepende kijkervaring. De film zit boordevol humor, memorabele momenten en prachtige kostuums. Het is een waar feest voor de zintuigen en zal je gegarandeerd laten lachen en ontroeren. Kortom, "To Wong Foo: Thanks For Everything Julie Newmar" is een unieke en inspirerende film die je niet wilt missen. Of je nu een fan bent van komedies, avontuurlijke films of gewoon op zoek bent naar een verhaal dat je hart verwarmt, deze import dvd zal je zeker betoveren. Bestel vandaag nog en laat je meevoeren in dit bijzondere en kleurrijke avontuur!

Veelgestelde vragen over de film To Wong Foo: Thanks For Everything Julie Newmar

Wesley Snipes is de hoofdrolspeler in To Wong Foo: Thanks For Everything Julie Newmar. De volledige cast van To Wong Foo: Thanks For Everything Julie Newmar kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film To Wong Foo: Thanks For Everything Julie Newmar is Muziekfilm.

De speelduur van de film To Wong Foo: Thanks For Everything Julie Newmar is 00: minuten.

Om te bekijken waar To Wong Foo: Thanks For Everything Julie Newmar te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film To Wong Foo: Thanks For Everything Julie Newmar wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels voor doven en slechthorenden. 

To Wong Foo: Thanks For Everything Julie Newmar is geproduceerd in . Als de film recent is uitgebracht kun je To Wong Foo: Thanks For Everything Julie Newmar in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de To Wong Foo: Thanks For Everything Julie Newmar aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

To Wong Foo: Thanks For Everything Julie Newmar heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of To Wong Foo: Thanks For Everything Julie Newmar in blue ray te bekijken is.

Julie Newmar is de regisseur van To Wong Foo: Thanks For Everything Julie Newmar.