1. muziekfilm
  2. Fame

Film Fame

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Fame. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Fame weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Fame op imdb.nl. Misschien is Fame op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Fame streamen online als je een Fame torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Fame op 123movies staat.

Specificaties over de film Fame

Schermtype

Bebe Neuwirth

Genre

Muziekfilm

Kijkwijzer

AL

Speelduur

106:00:00 minuten

Regisseur

Kevin Tancharoen

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2009

Omschrijving van de film Fame

Fame is een meeslepend verhaal dat zich afspeelt aan de beroemde School of Performing Arts in New York. Het volgt een levendige groep jonge muziek- en dansstudenten die vastbesloten zijn om de wereld te veroveren met hun talenten. Geleid door hun passie en vastberadenheid, is hun enige doel het bereiken van sterrendom. De weg naar roem blijkt echter niet gemakkelijk te zijn. Terwijl ze hun artistieke vaardigheden perfectioneren, worden ze geconfronteerd met de harde realiteit van de entertainmentindustrie. Ze ontdekken dat er een hoge prijs moet worden betaald voor het bereiken van de felbegeerde roem. Het pad naar succes is bezaaid met obstakels, concurrentie en persoonlijke opofferingen. Fame is een krachtige en inspirerende kijk op de glamour en de donkere kant van de showbusiness. Het verhaal neemt je mee op een emotionele reis vol ups en downs, waarbij je wordt meegesleept in de dromen, hoop en strijd van deze jonge artiesten. Met zijn meeslepende verhaallijnen, betoverende muziek en adembenemende dansscènes is Fame een onvergetelijke ervaring die je hart zal raken. Bereid je voor op een rollercoaster van emoties terwijl je getuige bent van de opkomst van deze getalenteerde sterren.

Veelgestelde vragen over de film Fame

Bebe Neuwirth is de hoofdrolspeler in Fame. De volledige cast van Fame kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Fame is Muziekfilm.

De speelduur van de film Fame is 106:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Fame te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Fame wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Fame is geproduceerd in 2009. Als de film recent is uitgebracht kun je Fame in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Fame aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Fame heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Fame in blue ray te bekijken is.

Kevin Tancharoen is de regisseur van Fame.