1. muziekfilm
  2. Jeff Wayne’s War Of The Worlds

Film Jeff Wayne's War Of The Worlds

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Jeff Wayne's War Of The Worlds. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Jeff Wayne's War Of The Worlds weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Jeff Wayne's War Of The Worlds op imdb.nl. Misschien is Jeff Wayne's War Of The Worlds op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Jeff Wayne's War Of The Worlds streamen online als je een Jeff Wayne's War Of The Worlds torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Jeff Wayne's War Of The Worlds op 123movies staat.

Specificaties over de film Jeff Wayne's War Of The Worlds

Schermtype

Jeff Wayne (Op dvd staat disc 2 dat is een produktiefout!!!)

Genre

Muziekfilm

Kijkwijzer

AL

Speelduur

110:00:00 minuten

Regisseur

Op dvd staat disc 2 dat is een produktiefout!!!

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands | Frans | Duits | Catalaans | Portugees

Geproduceerd in welk jaar

2006

Omschrijving van de film Jeff Wayne's War Of The Worlds

De weergave van de live uitvoering van Jeff Wayne's meesterwerk uit 1978, dit jaar vastgelegd in Wembley Arena. Deze combinatie van rock, sciencefiction en musical komt hier op een verbluffende manier tot leven. Zelfs de overleden Richard Burton herrijst uit de dood, maar de show wordt gestolen door een indrukwekkende 10 meter hoge Martiaanse robot. Met een perfect beeld en geluid en een scala aan boeiende extra's, is deze uitgave werkelijk uniek. Beleef de magie van Jeff Wayne's War Of The Worlds opnieuw met deze adembenemende live opname. Laat je meevoeren naar een andere wereld terwijl je geniet van de unieke combinatie van muziek, theater en sciencefiction. Deze speciale release biedt niet alleen een meeslepende visuele en auditieve ervaring, maar ook een schat aan interessante extra's. Ontdek exclusief materiaal achter de schermen en krijg een kijkje in het creatieve proces van Jeff Wayne. Bovendien maken de toegevoegde bonustracks deze uitgave nog specialer. Haal nu deze bijzondere uitvoering van Jeff Wayne's War Of The Worlds in huis en dompel jezelf onder in een buitenaardse belevenis.

Veelgestelde vragen over de film Jeff Wayne's War Of The Worlds

Jeff Wayne (Op dvd staat disc 2 dat is een produktiefout!!!) is de hoofdrolspeler in Jeff Wayne's War Of The Worlds. De volledige cast van Jeff Wayne's War Of The Worlds kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Jeff Wayne's War Of The Worlds is Muziekfilm.

De speelduur van de film Jeff Wayne's War Of The Worlds is 110:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Jeff Wayne's War Of The Worlds te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Jeff Wayne's War Of The Worlds wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands | Frans | Duits | Catalaans | Portugees. 

Jeff Wayne's War Of The Worlds is geproduceerd in 2006. Als de film recent is uitgebracht kun je Jeff Wayne's War Of The Worlds in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Jeff Wayne's War Of The Worlds aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Jeff Wayne's War Of The Worlds heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Jeff Wayne's War Of The Worlds in blue ray te bekijken is.

Op dvd staat disc 2 dat is een produktiefout!!! is de regisseur van Jeff Wayne's War Of The Worlds.