1. muziekfilm
  2. Sound Of Music

Film Sound Of Music

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Sound Of Music. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Sound Of Music weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Sound Of Music op imdb.nl. Misschien is Sound Of Music op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Sound Of Music streamen online als je een Sound Of Music torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Sound Of Music op 123movies staat.

Specificaties over de film Sound Of Music

Schermtype

Christopher Plummer

Genre

Muziekfilm

Kijkwijzer

AL

Speelduur

167 minuten

Regisseur

Robert Wise

Gesproken taal

Engels | Frans

Ondertiteling

Arabisch | Engels | Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

1965

Omschrijving van de film Sound Of Music

In deze betoverende film, genaamd "Sound Of Music", wordt het publiek meegenomen op een onvergetelijke reis vol muziek en emotie. Julie Andrews schittert als Maria, een levendige jonge vrouw die haar comfortabele leven in het klooster achterlaat om de gouvernante te worden van de zeven kinderen van de dominante weduwnaar Kapitein Von Trapp. Terwijl Maria langzaam maar zeker het hart van de kinderen verovert, begint ze ook de muren van de strenge regels in het huishouden van Kapitein Von Trapp te doorbreken. Ze introduceert de kinderen in de wereld van muziek en plezier, en brengt zo een ware transformatie teweeg in het leven van de hele familie. Met prachtige songs zoals "Do-Re-Mi" en "My Favorite Things", en adembenemende landschappen van het schilderachtige Oostenrijk, is "Sound Of Music" een tijdloze klassieker die zowel jong als oud zal betoveren. Deze film is niet alleen een hartverwarmend verhaal over liefde en familie, maar ook een viering van de kracht van muziek om levens te veranderen. Dompel jezelf onder in de betoverende klanken en laat je meeslepen door de magie van de "Sound Of Music".

Veelgestelde vragen over de film Sound Of Music

Christopher Plummer is de hoofdrolspeler in Sound Of Music. De volledige cast van Sound Of Music kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Sound Of Music is Muziekfilm.

De speelduur van de film Sound Of Music is 167 minuten.

Om te bekijken waar Sound Of Music te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Sound Of Music wordt afgespeeld in Engels | Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Arabisch | Engels | Frans | Nederlands. 

Sound Of Music is geproduceerd in 1965. Als de film recent is uitgebracht kun je Sound Of Music in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Sound Of Music aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Sound Of Music heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Sound Of Music in blue ray te bekijken is.

Robert Wise is de regisseur van Sound Of Music.