1. muziekfilm
  2. 14-18 Spektakel musical

Film 14-18 Spektakel musical

5/5

Ontdek bij ons alles over de film 14-18 Spektakel musical. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film 14-18 Spektakel musical weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar 14-18 Spektakel musical op imdb.nl. Misschien is 14-18 Spektakel musical op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt 14-18 Spektakel musical streamen online als je een 14-18 Spektakel musical torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat 14-18 Spektakel musical op 123movies staat.

Specificaties over de film 14-18 Spektakel musical

Schermtype

Jo de Meyere

Genre

Muziekfilm

Kijkwijzer

12

Speelduur

130 minuten

Regisseur

Frank Van Laecke

Gesproken taal

Nederlands

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2014

Omschrijving van de film 14-18 Spektakel musical

De Grote Oorlog is uitgebroken en de Belgische soldaten worden gemobiliseerd. Onder hen bevinden zich Jan, zijn jongere broer Kamiel, zijn bloedbroeder Fons en de stoere Albert. In het begin geloven ze nog dat de strijd van korte duur zal zijn, maar al snel blijkt dat het conflict niet alleen langer duurt dan verwacht, maar ook meedogenlozer is dan ooit gedacht. De gruwelijkheden stapelen zich op en de oorlog eist steeds meer slachtoffers. Jan, die inmiddels een vader is geworden, is vastberaden om zijn zoon en zijn vrouw Anna te zien. Albert verlangt naar zijn geliefden, terwijl Kamiel, doodsbang voor geweld, wanhopig op zoek is naar een manier om aan de situatie te ontsnappen. Ondertussen heeft Fons zijn oog laten vallen op de knappe verpleegster Celine. Wat volgt is een heroïsche strijd om te overleven, een ultiem gevecht tegen het krankzinnige geweld en het oorlogsapparaat. Maar de soldaten hebben één krachtig wapen in handen: humor, hoop en bovenal liefde en onvoorwaardelijke vriendschap. De 14-18 Spektakel musical is een indrukwekkende voorstelling die het verhaal vertelt van de Belgische soldaten tijdens de Eerste Wereldoorlog. Het publiek wordt meegenomen op een emotionele reis vol spanning en levenslust. De acteurs brengen de personages tot leven en nemen je mee in hun persoonlijke strijd, hun angsten en hun verlangens.

Veelgestelde vragen over de film 14-18 Spektakel musical

Jo de Meyere is de hoofdrolspeler in 14-18 Spektakel musical. De volledige cast van 14-18 Spektakel musical kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film 14-18 Spektakel musical is Muziekfilm.

De speelduur van de film 14-18 Spektakel musical is 130 minuten.

Om te bekijken waar 14-18 Spektakel musical te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film 14-18 Spektakel musical wordt afgespeeld in Nederlands en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

14-18 Spektakel musical is geproduceerd in 2014. Als de film recent is uitgebracht kun je 14-18 Spektakel musical in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de 14-18 Spektakel musical aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

14-18 Spektakel musical heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of 14-18 Spektakel musical in blue ray te bekijken is.

Frank Van Laecke is de regisseur van 14-18 Spektakel musical.