1. muziekfilm
  2. FLASHDANCE

Film FLASHDANCE

5/5

Ontdek bij ons alles over de film FLASHDANCE. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film FLASHDANCE weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar FLASHDANCE op imdb.nl. Misschien is FLASHDANCE op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt FLASHDANCE streamen online als je een FLASHDANCE torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat FLASHDANCE op 123movies staat.

Specificaties over de film FLASHDANCE

Schermtype

Niet gekend

Genre

Muziekfilm | Muziek Ballet & Dans

Kijkwijzer

AL

Speelduur

91:00:00 minuten

Regisseur

Adrian Lyne

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands | Frans | Engels

Geproduceerd in welk jaar

1983

Omschrijving van de film FLASHDANCE

FLASHDANCE is een onvergetelijke muziekfilm die het hartverwarmende verhaal vertelt van Alex Owens, een prachtige en vastberaden 18-jarige vrouw. Overdag werkt ze als lasser en 's nachts schittert ze als danseres in een lokale bar. Deze film barst van de energieke muziek uit de jaren 80, waaronder de nummer 1-hit "Flashdance - What a Feeling" van Irene Cara en het aanstekelijke nummer "Maniac" gezongen door Michael Sembello. In deze film volgen we Alex terwijl ze vecht voor haar onafhankelijkheid, op zoek gaat naar liefde en haar droom naleeft om te dansen in het gerenommeerde Pittsburgh Conservatory of Dance. De film neemt je mee op een emotionele reis vol inspiratie en doorzettingsvermogen. Je zult worden meegezogen in de adembenemende dansscènes en je hart zal sneller gaan kloppen van de opzwepende muziek. Met Flashdance wordt je ondergedompeld in een wereld vol passie en talent. Het is een meeslepende film die je niet wilt missen. Geniet van de pakkende muziek, de indrukwekkende dansoptredens en laat je inspireren door Alex' vastberadenheid om haar dromen waar te maken. FLASHDANCE is een tijdloze klassieker die je keer op keer wilt beleven, een film die je hart zal veroveren en je zal doen geloven dat alles mogelijk is als je maar in jezelf gelooft.

Veelgestelde vragen over de film FLASHDANCE

Niet gekend is de hoofdrolspeler in FLASHDANCE. De volledige cast van FLASHDANCE kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film FLASHDANCE is Muziekfilm | Muziek Ballet & Dans.

De speelduur van de film FLASHDANCE is 91:00:00 minuten.

Om te bekijken waar FLASHDANCE te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film FLASHDANCE wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands | Frans | Engels. 

FLASHDANCE is geproduceerd in 1983. Als de film recent is uitgebracht kun je FLASHDANCE in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de FLASHDANCE aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

FLASHDANCE heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of FLASHDANCE in blue ray te bekijken is.

Adrian Lyne is de regisseur van FLASHDANCE.