1. muziekfilm
  2. Sister Act

Film Sister Act

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Sister Act. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Sister Act weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Sister Act op imdb.nl. Misschien is Sister Act op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Sister Act streamen online als je een Sister Act torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Sister Act op 123movies staat.

Specificaties over de film Sister Act

Schermtype

Bill Nunn

Genre

Muziekfilm

Kijkwijzer

6

Speelduur

96 minuten

Regisseur

Emile Ardolino

Gesproken taal

Engels, Frans

Ondertiteling

Engels | Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

1992

Omschrijving van de film Sister Act

Sister Act, een briljante film met de getalenteerde Whoopi Goldberg in de hoofdrol, neemt je mee op een avontuurlijke reis vol humor en muziek. In deze Academy Award-winnende film speelt Goldberg een stoere cabaretzangeres die gedwongen wordt om haar toevlucht te zoeken in een religieus klooster, ver weg van de mafia die haar op de hielen zit. Met haar onconventionele en brutale gedrag weet ze al snel de harten van haar medezusters te veroveren en ze transformeert het saaie nonnenkoor in een swingend en melodieus zingend gezelschap. De zusters, die aanvankelijk geen muzikaal gehoor hadden, worden al snel bekend om hun buitengewone talent en krijgen lovende recensies. Maar dit succes brengt ook haar geheime identiteit in gevaar. Zal ze haar ware zelf kunnen blijven verbergen en het koor beschermen tegen de mafia? Sister Act is een onvergetelijke film die je meesleept in een wereld vol muziek, humor en spanning. Laat je betoveren door de krachtige prestaties van Whoopi Goldberg en geniet van de onvergetelijke muzikale momenten. Deze film is een absolute aanrader voor liefhebbers van feelgoodfilms met een vleugje mysterie. Mis deze unieke ervaring niet en laat je onderdompelen in de betoverende wereld van Sister Act.

Veelgestelde vragen over de film Sister Act

Bill Nunn is de hoofdrolspeler in Sister Act. De volledige cast van Sister Act kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Sister Act is Muziekfilm.

De speelduur van de film Sister Act is 96 minuten.

Om te bekijken waar Sister Act te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Sister Act wordt afgespeeld in Engels, Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels | Frans | Nederlands. 

Sister Act is geproduceerd in 1992. Als de film recent is uitgebracht kun je Sister Act in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Sister Act aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Sister Act heeft het volgende advies qua leeftijd: 6 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Sister Act in blue ray te bekijken is.

Emile Ardolino is de regisseur van Sister Act.