1. oorlog
  2. Conspiracy

Film Conspiracy

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Conspiracy. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Conspiracy weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Conspiracy op imdb.nl. Misschien is Conspiracy op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Conspiracy streamen online als je een Conspiracy torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Conspiracy op 123movies staat.

Specificaties over de film Conspiracy

Schermtype

Kenneth Branagh

Genre

Oorlog

Kijkwijzer

16

Speelduur

92:00:00 minuten

Regisseur

Frank Pierson

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2001

Omschrijving van de film Conspiracy

Een meeslepende tv-film uit 2001, genaamd "Conspiracy", heeft hoofdrolspeler Kenneth Branagh een Emmy Award opgeleverd. Deze film biedt een historische reconstructie van de beruchte Wannsee Conferentie uit 1942. Hier kwamen nazi- en SS-leiders samen in een voorstad van Berlijn om een 'definitieve oplossing te vinden voor de jodenproblematiek'. Tijdens een vergadering die twee uur duurde, concludeerden deze hooggeplaatste heren dat alle joden in Europa uitgeroeid moesten worden, wat het startsein gaf voor de Holocaust. "Conspiracy" belicht op uitstekende wijze een belangrijk thema uit de recente geschiedenis. Met Kenneth Branagh in de rol van SS-generaal Reinhard Heydrich, Stanley Tucci als Adolf Eichmann en Colin Firth als Wilhelm Stuckart, worden de personages op meesterlijke wijze tot leven gebracht. De film is geregisseerd door Frank Pierson. Deze indrukwekkende film werpt een nieuw licht op de gebeurtenissen rondom de Wannsee Conferentie en biedt een diepgaand inzicht in de gedachten en motivaties van de nazi- en SS-leiders. Met overtuigende acteerprestaties en een meeslepend verhaal, is "Conspiracy" een absolute aanrader voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van de Holocaust en de impact ervan op de wereld.

Veelgestelde vragen over de film Conspiracy

Kenneth Branagh is de hoofdrolspeler in Conspiracy. De volledige cast van Conspiracy kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Conspiracy is Oorlog.

De speelduur van de film Conspiracy is 92:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Conspiracy te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Conspiracy wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Conspiracy is geproduceerd in 2001. Als de film recent is uitgebracht kun je Conspiracy in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Conspiracy aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Conspiracy heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Conspiracy in blue ray te bekijken is.

Frank Pierson is de regisseur van Conspiracy.