1. oorlog
  2. Band Of Brothers

Film Band Of Brothers

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Band Of Brothers. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Band Of Brothers weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Band Of Brothers op imdb.nl. Misschien is Band Of Brothers op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Band Of Brothers streamen online als je een Band Of Brothers torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Band Of Brothers op 123movies staat.

Specificaties over de film Band Of Brothers

Schermtype

Damian Lewis

Genre

Oorlog

Kijkwijzer

16

Speelduur

603 minuten

Regisseur

Niet Gekend

Gesproken taal

Engels, Frans

Ondertiteling

Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2001

Omschrijving van de film Band Of Brothers

"Band of Brothers, gebaseerd op het meeslepende boek van Stephen E. Ambrose, neemt je mee op een onvergetelijke reis naar de Tweede Wereldoorlog. Het verhaal draait om Easy Company, een dappere legereenheid van het 506e Regiment van de 101st Airborne Division van het Amerikaanse leger. Dit waargebeurde verhaal is gebaseerd op interviews met overlevenden, dagboeken en brieven van de moedige soldaten van Easy Company. De serie volgt hun buitengewone avonturen, van hun moedige daden tot de onuitsprekelijke angsten die ze hebben doorstaan. Als elite-commando's werden ze in alle vroegte op D-Day boven Frankrijk gedropt, vochten ze dapper tijdens het Ardennenoffensief en veroverden ze zelfs het legendarische Adelaarsnest van Hitler in Berchtesgaden. Helaas hebben ze grote verliezen geleden, maar hun naam is voor altijd in de geschiedenisboeken gegrift als ware helden. Met Band of Brothers beleef je de intense emoties, de spanning en de opofferingen van deze onverschrokken mannen. Deze serie biedt een diepgaand inzicht in de ware aard van oorlogvoering en toont de onbreekbare band die deze broeders-in-wapens met elkaar deelden. Bereid je voor op een meeslepende ervaring die je niet snel zult vergeten, terwijl je de epische reis van deze legendarische eenheid volgt.".

Veelgestelde vragen over de film Band Of Brothers

Damian Lewis is de hoofdrolspeler in Band Of Brothers. De volledige cast van Band Of Brothers kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Band Of Brothers is Oorlog.

De speelduur van de film Band Of Brothers is 603 minuten.

Om te bekijken waar Band Of Brothers te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Band Of Brothers wordt afgespeeld in Engels, Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Frans | Nederlands. 

Band Of Brothers is geproduceerd in 2001. Als de film recent is uitgebracht kun je Band Of Brothers in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Band Of Brothers aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Band Of Brothers heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Band Of Brothers in blue ray te bekijken is.

Niet Gekend is de regisseur van Band Of Brothers.