1. oorlog
  2. Tora, Tora, Tora

Film Tora, Tora, Tora

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Tora, Tora, Tora. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Tora, Tora, Tora weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Tora, Tora, Tora op imdb.nl. Misschien is Tora, Tora, Tora op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Tora, Tora, Tora streamen online als je een Tora, Tora, Tora torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Tora, Tora, Tora op 123movies staat.

Specificaties over de film Tora, Tora, Tora

Schermtype

James Whitmore

Genre

Oorlog

Kijkwijzer

6

Speelduur

144 minuten

Regisseur

Richard Fleischer

Gesproken taal

Engels, Frans

Ondertiteling

Engels | Frans | Grieks | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

1970

Omschrijving van de film Tora, Tora, Tora

"Tora! Tora! Tora! is het Japanse sein om aan te vallen. Met deze film wordt de historische aanval op Pearl Harbour op indrukwekkende wijze gereconstrueerd, inclusief de gebeurtenissen die tot deze dramatische gebeurtenis hebben geleid. Het verhaal begint met het tonen van de verschillen tussen de Amerikaanse en Japanse standpunten. Terwijl Japanse imperialisten besluiten tot de aanval, negeren Amerikaanse beleidsmakers de mogelijke dreiging volledig. Ondanks het onderscheppen van Japanse berichten die waarschuwen voor een aanval, bereiken deze nooit het bureau van President F.D. Roosevelt. Zelfs de vangst van een Japanse onderzeeër in Pearl Harbour voorafgaand aan de aanval wordt niet gerapporteerd. Uiteindelijk breekt de beruchte dag aan, en de film weet deze gebeurtenis op een meeslepende en actievolle manier in beeld te brengen. De kijkers worden getrakteerd op de meest spectaculaire en maagkramp bezorgende scènes ooit vertoond. Tora! Tora! Tora! is een verbijsterende reconstructie van de zwartste dag in de Amerikaanse geschiedenis, en toont de moeilijkste uren die het land heeft doorgemaakt. Met indrukwekkende details en visuele effecten neemt deze film je mee naar het hart van de actie, en laat het je de impact van deze historische gebeurtenis voelen. Een absolute must-see voor liefhebbers van geschiedenis en film.".

Veelgestelde vragen over de film Tora, Tora, Tora

James Whitmore is de hoofdrolspeler in Tora, Tora, Tora. De volledige cast van Tora, Tora, Tora kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Tora, Tora, Tora is Oorlog.

De speelduur van de film Tora, Tora, Tora is 144 minuten.

Om te bekijken waar Tora, Tora, Tora te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Tora, Tora, Tora wordt afgespeeld in Engels, Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels | Frans | Grieks | Nederlands. 

Tora, Tora, Tora is geproduceerd in 1970. Als de film recent is uitgebracht kun je Tora, Tora, Tora in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Tora, Tora, Tora aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Tora, Tora, Tora heeft het volgende advies qua leeftijd: 6 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Tora, Tora, Tora in blue ray te bekijken is.

Richard Fleischer is de regisseur van Tora, Tora, Tora.