1. oorlog
  2. Ambush

Film Ambush

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Ambush. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Ambush weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Ambush op imdb.nl. Misschien is Ambush op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Ambush streamen online als je een Ambush torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Ambush op 123movies staat.

Specificaties over de film Ambush

Schermtype

Aaron Eckhart

Genre

Oorlog

Kijkwijzer

16

Speelduur

104 minuten

Regisseur

Mark Earl Burman

Gesproken taal

Duits | Engels

Ondertiteling

Duits | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2021

Omschrijving van de film Ambush

In de bloedhete jungle van Vietnam is het overleven voor de Amerikaanse troepen van majoor Drummond een ware nachtmerrie geworden. De verstikkende hitte en constante dreiging van de Vietcong maken elke stap onzeker. Maar het is tijd voor een tegenaanval. Een geheime missie die de loop van de oorlog kan veranderen. Tijdens een onverwachte aanval dringt de vijandelijke troepen het kamp binnen en verdwijnen even snel als ze gekomen zijn. Maar ze hebben iets waardevols achtergelaten, iets dat de Amerikaanse troepen absoluut niet kunnen laten gebeuren. Een belangrijk document dat de sleutel is tot de overwinning. Het document moet koste wat het kost worden teruggevonden en de jonge soldaten van majoor Drummond zijn vastberaden om de vijand te slim af te zijn. Wat ze ontdekken is angstaanjagend. Het vijandelijke leger maakt gebruik van een uitgebreid netwerk van ondergrondse tunnels. Een complex labyrint dat als een valstrik op hen wacht. Gevaar loert achter elke bocht en iedere stap kan fataal zijn. Maar deze jonge soldaten zijn getraind en vastbesloten. Ze navigeren zich moedig door het doolhof van tunnels, met alleen hun moed en hun wapens als bescherming. De spanning is om te snijden terwijl ze zich een weg banen naar het gestolen document. Zullen ze op tijd zijn? Zullen ze slagen in hun missie? De toekomst van de oorlog ligt in hun handen.

Veelgestelde vragen over de film Ambush

Aaron Eckhart is de hoofdrolspeler in Ambush. De volledige cast van Ambush kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Ambush is Oorlog.

De speelduur van de film Ambush is 104 minuten.

Om te bekijken waar Ambush te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Ambush wordt afgespeeld in Duits | Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Duits | Nederlands. 

Ambush is geproduceerd in 2021. Als de film recent is uitgebracht kun je Ambush in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Ambush aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Ambush heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Ambush in blue ray te bekijken is.

Mark Earl Burman is de regisseur van Ambush.