1. oorlog
  2. Band Of Brothers/Pacific

Film Band Of Brothers/Pacific

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Band Of Brothers/Pacific. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Band Of Brothers/Pacific weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Band Of Brothers/Pacific op imdb.nl. Misschien is Band Of Brothers/Pacific op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Band Of Brothers/Pacific streamen online als je een Band Of Brothers/Pacific torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Band Of Brothers/Pacific op 123movies staat.

Specificaties over de film Band Of Brothers/Pacific

Schermtype

Damian Lewis

Genre

Oorlog

Kijkwijzer

16

Speelduur

1123 minuten

Regisseur

Tim van Patten

Gesproken taal

Frans

Ondertiteling

Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2012

Omschrijving van de film Band Of Brothers/Pacific

Band of Brothers is een meeslepende televisieserie, gebaseerd op het wereldberoemde boek van Stephen E. Ambrose. Deze serie neemt je mee terug naar de Tweede Wereldoorlog en vertelt het ongelooflijke verhaal van de Easy Company, een dappere eenheid binnen het 506e Regiment van de 101e Luchtlandingsdivisie van het Amerikaanse leger. Deze indrukwekkende serie biedt een uniek perspectief op de oorlog, doordat het gebaseerd is op interviews met overlevenden, dagboeken en brieven van de soldaten zelf. Hierdoor krijg je een diepgaand inzicht in de extreme spanning en buitengewone angst die deze mannen moesten doorstaan tijdens hun gevaarlijke missies. Van de parachutesprong op D-Day tot de bloederige slag om de Ardennen en zelfs het innemen van Hitlers beruchte bolwerk in Berchtesgaden, je zult meeslepende momenten beleven die je ademloos achterlaten. Deze serie is niet alleen een eerbetoon aan de moedige mannen van de Easy Company, maar ook een eerlijke weergave van de gruwelen van de oorlog. Het toont de opofferingen die zij hebben gebracht en de legende die zij zijn geworden. Band of Brothers is een absolute must-have voor liefhebbers van geschiedenis en oorlogsverhalen. Bereid je voor op een emotionele en meeslepende reis terug in de tijd, waar je jezelf zult verliezen in de heldhaftigheid en menselijkheid van deze bijzondere mannen.

Veelgestelde vragen over de film Band Of Brothers/Pacific

Damian Lewis is de hoofdrolspeler in Band Of Brothers/Pacific. De volledige cast van Band Of Brothers/Pacific kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Band Of Brothers/Pacific is Oorlog.

De speelduur van de film Band Of Brothers/Pacific is 1123 minuten.

Om te bekijken waar Band Of Brothers/Pacific te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Band Of Brothers/Pacific wordt afgespeeld in Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Frans | Nederlands. 

Band Of Brothers/Pacific is geproduceerd in 2012. Als de film recent is uitgebracht kun je Band Of Brothers/Pacific in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Band Of Brothers/Pacific aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Band Of Brothers/Pacific heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Band Of Brothers/Pacific in blue ray te bekijken is.

Tim van Patten is de regisseur van Band Of Brothers/Pacific.