1. oorlog
  2. Der Hauptmann DVD

Film Der Hauptmann DVD

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Der Hauptmann DVD. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Der Hauptmann DVD weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Der Hauptmann DVD op imdb.nl. Misschien is Der Hauptmann DVD op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Der Hauptmann DVD streamen online als je een Der Hauptmann DVD torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Der Hauptmann DVD op 123movies staat.

Specificaties over de film Der Hauptmann DVD

Schermtype

Onbekend

Genre

Oorlog | Drama | Filmhuis & Internationaal

Kijkwijzer

16

Speelduur

115 minuten

Regisseur

Robert Schwentke

Gesproken taal

Duits

Ondertiteling

Duits voor doven en slechthorenden

Geproduceerd in welk jaar

2018

Omschrijving van de film Der Hauptmann DVD

Der Hauptmann DVD is een meeslepende film die zich afspeelt in de laatste weken van de Tweede Wereldoorlog. Het verhaal volgt de jonge soldaat Willi Herold, die tijdens zijn vlucht een Hauptmann-uniform vindt. Zonder aarzeling trekt hij de hooggeplaatste vermomming aan en neemt hij de bijbehorende rol op zich. Al snel verzamelen zich uitgeputte soldaten om hem heen, opgelucht dat ze weer een leider hebben gevonden. Uit angst om ontmaskerd te worden, wordt Herold langzaam maar zeker steeds meedogenlozer als Hauptmann en raakt hij verslaafd aan de macht die hij heeft verworven. De film Der Hauptmann DVD neemt je mee op een spannende reis vol intrige en morele vraagstukken. Terwijl je getuige bent van de opkomst van Willi Herold als een genadeloze leider, word je meegesleept in zijn duistere wereld. De acteerprestaties zijn indrukwekkend en brengen de personages tot leven, waardoor je volledig wordt meegezogen in het verhaal. Deze DVD bevat niet alleen de film, maar ook exclusieve extra's die je dieper laten graven in de achtergrond van het verhaal. Ontdek de ware gebeurtenissen die de inspiratie vormden voor deze indrukwekkende film en krijg inzicht in de totstandkoming ervan. Met Der Hauptmann DVD haal je een meesterwerk in huis dat je niet alleen vermaakt, maar ook aan het denken zet. Een absolute must-have voor liefhebbers van historische drama's en intense ver.

Veelgestelde vragen over de film Der Hauptmann DVD

Onbekend is de hoofdrolspeler in Der Hauptmann DVD. De volledige cast van Der Hauptmann DVD kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Der Hauptmann DVD is Oorlog | Drama | Filmhuis & Internationaal.

De speelduur van de film Der Hauptmann DVD is 115 minuten.

Om te bekijken waar Der Hauptmann DVD te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Der Hauptmann DVD wordt afgespeeld in Duits en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Duits voor doven en slechthorenden. 

Der Hauptmann DVD is geproduceerd in 2018. Als de film recent is uitgebracht kun je Der Hauptmann DVD in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Der Hauptmann DVD aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Der Hauptmann DVD heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Der Hauptmann DVD in blue ray te bekijken is.

Robert Schwentke is de regisseur van Der Hauptmann DVD.