1. oorlog
  2. De veldslagen van de Tweede Wereldoorlog

Film De veldslagen van de Tweede Wereldoorlog

5/5

Ontdek bij ons alles over de film De veldslagen van de Tweede Wereldoorlog. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film De veldslagen van de Tweede Wereldoorlog weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar De veldslagen van de Tweede Wereldoorlog op imdb.nl. Misschien is De veldslagen van de Tweede Wereldoorlog op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt De veldslagen van de Tweede Wereldoorlog streamen online als je een De veldslagen van de Tweede Wereldoorlog torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat De veldslagen van de Tweede Wereldoorlog op 123movies staat.

Specificaties over de film De veldslagen van de Tweede Wereldoorlog

Schermtype

Onbekend

Genre

Oorlog

Kijkwijzer

16

Speelduur

475:00:00 minuten

Regisseur

Onbekend

Gesproken taal

Frans

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2019

Omschrijving van de film De veldslagen van de Tweede Wereldoorlog

Deze box bevat een meeslepende reis door de veldslagen van de Tweede Wereldoorlog. U wordt meegenomen op een chronologische reis langs de belangrijkste en meest bepalende gevechten die Nazi Duitsland onder leiding van Hitler heeft gevoerd. Van de opkomst van het 1000-jarige rijk tot de uiteindelijke totale vernietiging door de geallieerden binnen slechts vijf jaar. Deze cruciale veldslagen dwongen Nazi Duitsland uiteindelijk tot een onvoorwaardelijke overgave. In 1940 valt Nazi-Duitsland Frankrijk aan en dreigen honderdduizenden geallieerde soldaten overmeesterd te worden. Maar door een indrukwekkende massale evacuatie vanuit Duinkerke weten ze te ontsnappen. Kort daarna begint de cruciale slag om Engeland, die bijna leidt tot de volledige vernietiging van de eens oppermachtige Luftwaffe. Terwijl Amerika verwikkeld raakt in de oorlog na de laffe aanval op Pearl Harbour, vindt in het oosten bij Stalingrad een van de meest gruwelijke en dodelijkste veldslagen uit de geschiedenis plaats, gevolgd door het grootste tankgevecht ooit rondom Kursk. Zelfs de briljante tacticus Erwin Rommel kan het tij in Afrika niet keren tegen de overmacht van geallieerde troepen. Al deze dramatische nederlagen verzwakken het Duitse leger, dat uiteindelijk op de knieën wordt gebracht na de geallieerde invasie in Norm.

Veelgestelde vragen over de film De veldslagen van de Tweede Wereldoorlog

Onbekend is de hoofdrolspeler in De veldslagen van de Tweede Wereldoorlog. De volledige cast van De veldslagen van de Tweede Wereldoorlog kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film De veldslagen van de Tweede Wereldoorlog is Oorlog.

De speelduur van de film De veldslagen van de Tweede Wereldoorlog is 475:00:00 minuten.

Om te bekijken waar De veldslagen van de Tweede Wereldoorlog te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film De veldslagen van de Tweede Wereldoorlog wordt afgespeeld in Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

De veldslagen van de Tweede Wereldoorlog is geproduceerd in 2019. Als de film recent is uitgebracht kun je De veldslagen van de Tweede Wereldoorlog in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de De veldslagen van de Tweede Wereldoorlog aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

De veldslagen van de Tweede Wereldoorlog heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of De veldslagen van de Tweede Wereldoorlog in blue ray te bekijken is.

Onbekend is de regisseur van De veldslagen van de Tweede Wereldoorlog.