1. oorlog
  2. War Horse

Film War Horse

5/5

Ontdek bij ons alles over de film War Horse. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film War Horse weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar War Horse op imdb.nl. Misschien is War Horse op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt War Horse streamen online als je een War Horse torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat War Horse op 123movies staat.

Specificaties over de film War Horse

Schermtype

Emily Watson

Genre

Oorlog

Kijkwijzer

12

Speelduur

140 minuten

Regisseur

Steven Spielberg

Gesproken taal

Engels, Frans

Ondertiteling

Engels | Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2011

Omschrijving van de film War Horse

In War Horse, neemt de legendarische regisseur Steven Spielberg ons mee op een heldhaftig avontuur dat zich afspeelt tijdens de Eerste Wereldoorlog. Dit fantastische verhaal, gebaseerd op het bekroonde Broadway-toneelstuk, draait om de ontroerende vriendschap tussen het paard Joey en zijn jonge trainer Albert. Wanneer de oorlog hen van elkaar scheidt, verandert Joey het leven van iedereen die hij ontmoet en inspireert hij hen met zijn doorzettingsvermogen en loyaliteit. De film War Horse, met spectaculaire en haarscherpe beelden, is een ware klassieker die je niet wilt missen. Het bevat niet alleen het hartverwarmende verhaal van vriendschap, maar ook nooit eerder vertoond bonusmateriaal dat je meeneemt achter de schermen van de film. Ontdek de intensiteit van de oorlog en de kracht van de menselijke geest terwijl je meesleept wordt in dit meesterwerk van Spielberg. War Horse is een film die je raakt en je niet snel zal vergeten.

Veelgestelde vragen over de film War Horse

Emily Watson is de hoofdrolspeler in War Horse. De volledige cast van War Horse kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film War Horse is Oorlog.

De speelduur van de film War Horse is 140 minuten.

Om te bekijken waar War Horse te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film War Horse wordt afgespeeld in Engels, Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels | Frans | Nederlands. 

War Horse is geproduceerd in 2011. Als de film recent is uitgebracht kun je War Horse in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de War Horse aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

War Horse heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of War Horse in blue ray te bekijken is.

Steven Spielberg is de regisseur van War Horse.