1. oorlog
  2. Cold Mountain

Film Cold Mountain

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Cold Mountain. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Cold Mountain weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Cold Mountain op imdb.nl. Misschien is Cold Mountain op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Cold Mountain streamen online als je een Cold Mountain torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Cold Mountain op 123movies staat.

Specificaties over de film Cold Mountain

Schermtype

Jude Law

Genre

Oorlog | Drama

Kijkwijzer

16

Speelduur

148:00:00 minuten

Regisseur

Gesproken taal

Engels, Frans, Spaans

Ondertiteling

Engels voor doven en slechthorenden

Geproduceerd in welk jaar

2003

Omschrijving van de film Cold Mountain

In deze adembenemende film, genaamd Cold Mountain, worden we meegenomen op een episch avontuur vol passie, verraad en doorzettingsvermogen. Nicole Kidman schittert als Ada, een beeldschone vrouw die gedurende de Amerikaanse Burgeroorlog gedwongen wordt om haar comfortabele leven achter te laten. Samen met de charismatische Inman, gespeeld door Jude Law, begint ze aan een gevaarlijke reis door de meedogenloze bergen van North Carolina, op zoek naar liefde en verlossing. Terwijl Ada en Inman worstelen om te overleven in een door oorlog verscheurde wereld, worden ze geconfronteerd met talloze obstakels en gevaarlijke ontmoetingen. Maar hun liefde blijft onverminderd sterk, en ze trotseren alle hindernissen die hen in de weg staan. Ondertussen staat Renée Zellweger garant voor een meeslepende vertolking als Ruby, een stoere vrouw die Ada helpt om te overleven en te gedijen in de ruige omgeving van Cold Mountain. Cold Mountain is een visueel verbluffende film die je meeneemt naar een tijd waarin liefde en moed de overhand hebben. Met zijn prachtige landschappen, meeslepende acteerprestaties en meeslepende verhaallijn, is deze film een ware traktatie voor de zintuigen. Stap in de wereld van Cold Mountain en laat je betoveren door deze meesterlijke cinematografische ervaring.

Veelgestelde vragen over de film Cold Mountain

Jude Law is de hoofdrolspeler in Cold Mountain. De volledige cast van Cold Mountain kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Cold Mountain is Oorlog | Drama.

De speelduur van de film Cold Mountain is 148:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Cold Mountain te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Cold Mountain wordt afgespeeld in Engels, Frans, Spaans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels voor doven en slechthorenden. 

Cold Mountain is geproduceerd in 2003. Als de film recent is uitgebracht kun je Cold Mountain in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Cold Mountain aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Cold Mountain heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Cold Mountain in blue ray te bekijken is.

is de regisseur van Cold Mountain.