1. thrillers
  2. Postcard Killings

Film Postcard Killings

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Postcard Killings. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Postcard Killings weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Postcard Killings op imdb.nl. Misschien is Postcard Killings op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Postcard Killings streamen online als je een Postcard Killings torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Postcard Killings op 123movies staat.

Specificaties over de film Postcard Killings

Schermtype

Denis O'Hare

Genre

Thrillers

Kijkwijzer

16

Speelduur

90 minuten

Regisseur

Danis Tanovic

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2020

Omschrijving van de film Postcard Killings

Deze film, genaamd Postcard Killings, is gebaseerd op de wereldwijde bestseller THE POSTCARD KILLERS, geschreven door James Patterson en Liza Marklund. Het verhaal volgt Jacob, een politie-inspecteur uit New York die verscheurd wordt door verdriet nadat zijn dochter en haar kersverse echtgenoot vermoord worden. Vastberaden om gerechtigheid te vinden, reist Jacob af naar Londen om de moord te onderzoeken. Daar ontdekt hij dat er een gestoorde seriemoordenaar actief is die pasgetrouwde stellen om het leven brengt. Telkens kondigt de moord zich aan met een ansichtkaart die naar een plaatselijke journalist wordt gestuurd. Hoewel Jacob tegenwerking ondervindt van de lokale politie, laat hij zich niet ontmoedigen en raakt hij geobsedeerd door het vangen van de moordenaar. Maar telkens als hij denkt dat hij de dader eindelijk te pakken heeft, glipt die weer door zijn vingers... Deze film neemt je mee op een zenuwslopende en meeslepende reis, waarbij je op het puntje van je stoel zit van spanning. Met ijzersterke acteerprestaties en een meeslepend plot houdt Postcard Killings je gegarandeerd geboeid tot het einde. Bereid je voor op een achtbaan van emoties terwijl je samen met Jacob de waarheid probeert te ontdekken en de moordenaar achter de gruwelijke misdaden probeert te ontmaskeren. Dit is een film die je niet wilt missen!

Veelgestelde vragen over de film Postcard Killings

Denis O'Hare is de hoofdrolspeler in Postcard Killings. De volledige cast van Postcard Killings kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Postcard Killings is Thrillers.

De speelduur van de film Postcard Killings is 90 minuten.

Om te bekijken waar Postcard Killings te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Postcard Killings wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Postcard Killings is geproduceerd in 2020. Als de film recent is uitgebracht kun je Postcard Killings in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Postcard Killings aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Postcard Killings heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Postcard Killings in blue ray te bekijken is.

Danis Tanovic is de regisseur van Postcard Killings.