1. thrillers
  2. The Pope’s Exorcist

Film The Pope's Exorcist

5/5

Ontdek bij ons alles over de film The Pope's Exorcist. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film The Pope's Exorcist weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar The Pope's Exorcist op imdb.nl. Misschien is The Pope's Exorcist op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt The Pope's Exorcist streamen online als je een The Pope's Exorcist torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat The Pope's Exorcist op 123movies staat.

Specificaties over de film The Pope's Exorcist

Schermtype

Russel Crowe

Genre

Thrillers

Kijkwijzer

16

Speelduur

103 minuten

Regisseur

Julius Avery

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Deens | Engels | Fins | Nederlands | Noors | Zweeds

Geproduceerd in welk jaar

2023

Omschrijving van de film The Pope's Exorcist

In deze meeslepende thriller, genaamd "De Exorcist van de Paus", neemt de hoofdexorcist van het Vaticaan je mee op een angstaanjagende reis vol mysterie en duistere geheimen. Wanneer hij een jongen onderzoekt die bezeten lijkt te zijn door een kwaadaardige entiteit, ontdekt hij al snel dat er meer aan de hand is dan alleen een simpele demonische bezetenheid. In een wereld waarin het bovennatuurlijke en het spirituele samenkomen, onthult deze adembenemende roman een grootschalige samenzwering die zich diep binnen de muren van het Vaticaan afspeelt. Terwijl de hoofdexorcist zijn uiterste best doet om de jongen te bevrijden van zijn duistere belager, wordt hij geconfronteerd met corruptie, bedrog en een web van leugens dat zich uitstrekt tot in de hoogste kringen van de katholieke kerk. Met meeslepende beschrijvingen en onverwachte plotwendingen zal "De Exorcist van de Paus" je in zijn greep houden vanaf de eerste bladzijde. Duik diep in de duistere wereld van het Vaticaan en ontdek de waarheid achter de bezetenheid van de jongen. Durf jij de confrontatie aan te gaan met de schokkende geheimen die schuilen achter de heilige muren van het Vaticaan?

Veelgestelde vragen over de film The Pope's Exorcist

Russel Crowe is de hoofdrolspeler in The Pope's Exorcist. De volledige cast van The Pope's Exorcist kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film The Pope's Exorcist is Thrillers.

De speelduur van de film The Pope's Exorcist is 103 minuten.

Om te bekijken waar The Pope's Exorcist te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film The Pope's Exorcist wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Deens | Engels | Fins | Nederlands | Noors | Zweeds. 

The Pope's Exorcist is geproduceerd in 2023. Als de film recent is uitgebracht kun je The Pope's Exorcist in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de The Pope's Exorcist aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

The Pope's Exorcist heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of The Pope's Exorcist in blue ray te bekijken is.

Julius Avery is de regisseur van The Pope's Exorcist.