1. thrillers
  2. Insidious TheDoor

Film Insidious TheDoor

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Insidious TheDoor. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Insidious TheDoor weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Insidious TheDoor op imdb.nl. Misschien is Insidious TheDoor op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Insidious TheDoor streamen online als je een Insidious TheDoor torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Insidious TheDoor op 123movies staat.

Specificaties over de film Insidious TheDoor

Schermtype

Patrick Wilson

Genre

Thrillers

Kijkwijzer

16

Speelduur

107 minuten

Regisseur

Patrick Wilson

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Deens | Engels | Fins | Nederlands | Noors | Zweeds

Geproduceerd in welk jaar

2023

Omschrijving van de film Insidious TheDoor

In Insidious: The Red Door keert de oorspronkelijke cast van de horrorfranchise terug voor het laatste deel van de angstaanjagende saga van de familie Lambert. Josh (Patrick Wilson) en Dalton (Ty Simpkins), die nu studeert, moeten dieper dan ooit Het Verder in om voorgoed van hun demonen af te komen. Achter de rode deur worden ze geconfronteerd met het duistere verleden van hun familie en een reeks nieuwe, nog afschuwelijkere verschrikkingen. Insidious: The Red Door is een huiveringwekkende film met een sterrencast. Naast Patrick Wilson en Ty Simpkins, keren ook Rose Byrne en Andrew Astor terug. Daarnaast zijn Sinclair Daniel en Hiam Abbass te zien. Deze film is geproduceerd door Jason Blum, Oren Peli, James Wan en Leigh Whannell. Het scenario is geschreven door Scott Teems, gebaseerd op een verhaal van Leigh Whannell dat is gebaseerd op de personages bedacht door Leigh Whannell. Insidious: The Red Door neemt je mee op een adembenemende reis vol spanning en horror. Beleef de laatste strijd van de familie Lambert en ontdek welke duistere geheimen er achter de rode deur schuilen. Durf jij het aan om deze gruwelijke saga tot een angstaanjagend einde te brengen?

Veelgestelde vragen over de film Insidious TheDoor

Patrick Wilson is de hoofdrolspeler in Insidious TheDoor. De volledige cast van Insidious TheDoor kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Insidious TheDoor is Thrillers.

De speelduur van de film Insidious TheDoor is 107 minuten.

Om te bekijken waar Insidious TheDoor te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Insidious TheDoor wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Deens | Engels | Fins | Nederlands | Noors | Zweeds. 

Insidious TheDoor is geproduceerd in 2023. Als de film recent is uitgebracht kun je Insidious TheDoor in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Insidious TheDoor aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Insidious TheDoor heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Insidious TheDoor in blue ray te bekijken is.

Patrick Wilson is de regisseur van Insidious TheDoor.