1. thrillers
  2. Peppermint

Film Peppermint

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Peppermint. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Peppermint weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Peppermint op imdb.nl. Misschien is Peppermint op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Peppermint streamen online als je een Peppermint torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Peppermint op 123movies staat.

Specificaties over de film Peppermint

Schermtype

Jennifer Garner

Genre

Thrillers

Kijkwijzer

16

Speelduur

101 minuten

Regisseur

Pierre Morrel

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2018

Omschrijving van de film Peppermint

Pepermunt is een spannende en meeslepende thriller die je op het puntje van je stoel zal houden. Het verhaal draait om Riley, een vrouw die ontwaakt uit een diepe coma en alleen nog de herinnering heeft aan de brute moord op haar onschuldige dochtertje en man. Tot haar grote frustratie worden de moordenaars door het gerechtelijke systeem vrijgesproken. Dit onrecht drijft haar tot het nemen van drastische maatregelen: ze besluit zelf de onderwereld van Los Angeles in te gaan en wraak te nemen. In haar zoektocht naar gerechtigheid komt Riley terecht in een duistere wereld vol geweld en corruptie. Ze wordt geconfronteerd met sinistere figuren en moet haar eigen angsten overwinnen om haar doel te bereiken. Pepermunt neemt je mee op een adembenemende reis door de straten van Los Angeles, waarin Riley vastberaden is om degenen die haar leven hebben verwoest te confronteren en de waarheid aan het licht te brengen. Met zijn ijzersterke plot en meeslepende personages is Pepermunt een absolute aanrader voor liefhebbers van spannende boeken en films. Bereid je voor op een achtbaan van emoties terwijl je Riley volgt in haar missie naar gerechtigheid. Zal ze slagen in haar zoektocht naar wraak, of zal de onderwereld haar opslokken? Ontdek het in Pepermunt, een thriller die je nog lang zal bijblijven.

Veelgestelde vragen over de film Peppermint

Jennifer Garner is de hoofdrolspeler in Peppermint. De volledige cast van Peppermint kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Peppermint is Thrillers.

De speelduur van de film Peppermint is 101 minuten.

Om te bekijken waar Peppermint te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Peppermint wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Frans | Nederlands. 

Peppermint is geproduceerd in 2018. Als de film recent is uitgebracht kun je Peppermint in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Peppermint aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Peppermint heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Peppermint in blue ray te bekijken is.

Pierre Morrel is de regisseur van Peppermint.