1. thrillers
  2. Wrath Of Dracula

Film Wrath Of Dracula

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Wrath Of Dracula. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Wrath Of Dracula weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Wrath Of Dracula op imdb.nl. Misschien is Wrath Of Dracula op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Wrath Of Dracula streamen online als je een Wrath Of Dracula torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Wrath Of Dracula op 123movies staat.

Specificaties over de film Wrath Of Dracula

Schermtype

Sean Cronin

Genre

Thrillers

Kijkwijzer

16

Speelduur

85 minuten

Regisseur

Steve Lawson

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2023

Omschrijving van de film Wrath Of Dracula

Stap in de duistere wereld van het Victoriaanse tijdperk met het spannende bordspel Wrath Of Dracula. Het is het jaar 1897 en je bevindt je in een angstaanjagend avontuur. Mina Harker, wanhopig op zoek naar haar verdwenen echtgenoot Jonathan, reist af naar het mysterieuze Transsylvanië. Daar ontdekt ze een verwoest dorp en ontmoet ze de dappere jager Van Helsing, die vastbesloten is om de kwaadaardige graaf Dracula te vernietigen. In Wrath Of Dracula wordt Mina getraind door Van Helsing in de kunst van het vampieren doden. Samen vormen ze een onwaarschijnlijk duo, vastberaden om Jonathan te redden en een einde te maken aan het schrikbewind van Dracula en zijn bruiden. Dit unieke bordspel neemt je mee op een meeslepende reis door de donkere steegjes van Londen, de sfeervolle straten van Boedapest en de sinistere kastelen van Transsylvanië. Met prachtig vormgegeven speelstukken en een uitdagend spelmechanisme, is Wrath Of Dracula een must-have voor elke liefhebber van horror en avontuur. Durf jij de confrontatie aan te gaan met de ultieme heerser der vampieren? Bereid je voor op een zenuwslopende strijd tussen goed en kwaad, waarin elke zet cruciaal is. Ga de uitdaging aan en beleef de spanning van Wrath Of Dracula!

Veelgestelde vragen over de film Wrath Of Dracula

Sean Cronin is de hoofdrolspeler in Wrath Of Dracula. De volledige cast van Wrath Of Dracula kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Wrath Of Dracula is Thrillers.

De speelduur van de film Wrath Of Dracula is 85 minuten.

Om te bekijken waar Wrath Of Dracula te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Wrath Of Dracula wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Wrath Of Dracula is geproduceerd in 2023. Als de film recent is uitgebracht kun je Wrath Of Dracula in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Wrath Of Dracula aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Wrath Of Dracula heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Wrath Of Dracula in blue ray te bekijken is.

Steve Lawson is de regisseur van Wrath Of Dracula.