1. thrillers
  2. Speelfilm Sleepingh The Enemy

Film Speelfilm Sleepingh The Enemy

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Speelfilm Sleepingh The Enemy. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Speelfilm Sleepingh The Enemy weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Speelfilm Sleepingh The Enemy op imdb.nl. Misschien is Speelfilm Sleepingh The Enemy op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Speelfilm Sleepingh The Enemy streamen online als je een Speelfilm Sleepingh The Enemy torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Speelfilm Sleepingh The Enemy op 123movies staat.

Specificaties over de film Speelfilm Sleepingh The Enemy

Schermtype

Julia Roberts, Harley Venton

Genre

Thrillers

Kijkwijzer

16

Speelduur

94:00:00 minuten

Regisseur

Niet Gekend

Gesproken taal

Engels, Frans, Italiaans

Ondertiteling

Nederlands | Frans | Grieks | Engels | Italiaans

Geproduceerd in welk jaar

1991

Omschrijving van de film Speelfilm Sleepingh The Enemy

Laura dacht dat ze de man van haar dromen had gevonden in Martin Burney; knap, attent en succesvol. Maar tijdens haar huwelijk maakte ze kennis met een gewelddadige en kwaadaardige echtgenoot. Na drie jaar vol angst en spanning besloot Laura te ontsnappen. Ze fingeerde haar eigen verdrinkingsdood en vluchtte naar een klein stadje. Ondanks haar nieuwe uiterlijk en identiteit leeft ze nog steeds in angst voor het brute geweld van Martin... een angst die angstaanjagend echt tot leven komt wanneer Martin ontdekt dat Laura nog leeft. Vol haat achtervolgt hij haar en doet er alles aan om haar te laten boeten voor haar vlucht. In deze spannende speelfilm, getiteld "Sleepingh The Enemy", wordt de kijker meegenomen op een zenuwslopende reis vol suspense en onverwachte plotwendingen. Het verhaal van Laura, die haar leven op het spel zet om aan haar gewelddadige echtgenoot te ontsnappen, zal je op het puntje van je stoel laten zitten. De film neemt je mee naar een klein stadje, waar Laura probeert te overleven terwijl ze constant op haar hoede moet zijn voor de wraakzuchtige Martin. Met meeslepende acteerprestaties en een uitstekend script, is "Sleepingh The Enemy" een absolute must-see voor liefhebbers van spannende films. De intense sfeer en de onvoorspelbare twists en turns zorgen ervoor dat je geen moment kunt wegkijken. Bereid je voor op een adembenemende ervaring vol adrenaline en spanning, waarbij.

Veelgestelde vragen over de film Speelfilm Sleepingh The Enemy

Julia Roberts, Harley Venton is de hoofdrolspeler in Speelfilm Sleepingh The Enemy. De volledige cast van Speelfilm Sleepingh The Enemy kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Speelfilm Sleepingh The Enemy is Thrillers.

De speelduur van de film Speelfilm Sleepingh The Enemy is 94:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Speelfilm Sleepingh The Enemy te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Speelfilm Sleepingh The Enemy wordt afgespeeld in Engels, Frans, Italiaans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands | Frans | Grieks | Engels | Italiaans. 

Speelfilm Sleepingh The Enemy is geproduceerd in 1991. Als de film recent is uitgebracht kun je Speelfilm Sleepingh The Enemy in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Speelfilm Sleepingh The Enemy aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Speelfilm Sleepingh The Enemy heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Speelfilm Sleepingh The Enemy in blue ray te bekijken is.

Niet Gekend is de regisseur van Speelfilm Sleepingh The Enemy.