1. thrillers
  2. Five Nights At Freddy’s

Film Five Nights At Freddy's

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Five Nights At Freddy's. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Five Nights At Freddy's weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Five Nights At Freddy's op imdb.nl. Misschien is Five Nights At Freddy's op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Five Nights At Freddy's streamen online als je een Five Nights At Freddy's torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Five Nights At Freddy's op 123movies staat.

Specificaties over de film Five Nights At Freddy's

Schermtype

Josh Hutcherson

Genre

Thrillers

Kijkwijzer

16

Speelduur

109 minuten

Regisseur

Emma Tammi

Gesproken taal

Duits | Engels | Frans | Italiaans

Ondertiteling

Duits | Engels | Frans | Italiaans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2023

Omschrijving van de film Five Nights At Freddy's

De producenten van M3GAN en The Black Phone brengen het angstaanjagende horrorspelverschijnsel tot leven in deze ijzingwekkende filmversie. Mike, recentelijk werkloos en wanhopig op zoek naar een baan om de voogdij over zijn zusje te behouden, stemt ermee in om nachtwaker te worden in een verlaten themarestaurant: Freddy Fazbear's Pizzeria. Maar Mike ontdekt al snel dat niets is wat het lijkt bij Freddy's. Tijdens de nachtelijke uren wordt Mike van de ene bovennatuurlijke verrassing in de andere gegooid. Langzaam maar zeker wordt hij meegezogen in het duistere hart van een ongekende nachtmerrie. In deze angstaanjagende film worden de kijkers meegenomen op een intense reis vol spanning en mysterie. Terwijl Mike probeert zijn zusje te beschermen, wordt hij geconfronteerd met angstaanjagende animatronics die 's nachts tot leven komen. De spanning bouwt zich op terwijl Mike probeert te overleven en de geheimen van Freddy's Pizzeria onthult. Zal hij in staat zijn om het inktzwarte hart van deze nachtmerrie te doorgronden en zijn zusje te redden? Deze film belooft een meeslepende ervaring voor liefhebbers van horror en gaming. Met zijn bloedstollende verhaallijn en adembenemende visuals zal Five Nights at Freddy's je op het puntje van je stoel houden. Bereid je voor op een nacht vol spanning, waarin niets is wat het lijkt en de angstaanjagende wereld van Freddy's Pizzeria tot leven.

Veelgestelde vragen over de film Five Nights At Freddy's

Josh Hutcherson is de hoofdrolspeler in Five Nights At Freddy's. De volledige cast van Five Nights At Freddy's kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Five Nights At Freddy's is Thrillers.

De speelduur van de film Five Nights At Freddy's is 109 minuten.

Om te bekijken waar Five Nights At Freddy's te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Five Nights At Freddy's wordt afgespeeld in Duits | Engels | Frans | Italiaans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Duits | Engels | Frans | Italiaans | Nederlands. 

Five Nights At Freddy's is geproduceerd in 2023. Als de film recent is uitgebracht kun je Five Nights At Freddy's in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Five Nights At Freddy's aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Five Nights At Freddy's heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Five Nights At Freddy's in blue ray te bekijken is.

Emma Tammi is de regisseur van Five Nights At Freddy's.