1. thrillers
  2. Mission Impossible The 5 Movie Collection

Film Mission Impossible The 5 Movie Collection

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Mission Impossible The 5 Movie Collection. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Mission Impossible The 5 Movie Collection weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Mission Impossible The 5 Movie Collection op imdb.nl. Misschien is Mission Impossible The 5 Movie Collection op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Mission Impossible The 5 Movie Collection streamen online als je een Mission Impossible The 5 Movie Collection torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Mission Impossible The 5 Movie Collection op 123movies staat.

Specificaties over de film Mission Impossible The 5 Movie Collection

Schermtype

Dougray Scott

Genre

Thrillers

Kijkwijzer

12

Speelduur

00: minuten

Regisseur

Brad Bird

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Zweeds | Engels | Noors | Nederlands | Frans | Portugees | Deens | Italiaans

Geproduceerd in welk jaar

2015

Omschrijving van de film Mission Impossible The 5 Movie Collection

Stap in de wereld van spanning en avontuur met de Mission Impossible The 5 Movie Collection. Deze ultieme boxset bevat alle vijf adembenemende films uit de Mission: Impossible reeks. Laat je meeslepen door het briljante spel van Tom Cruise, die de rol van Ethan Hunt vertolkt, een onverschrokken agent van het IMF (Impossible Mission Force). Elke film in deze collectie neemt je mee op een onvergetelijke reis vol actie, intrige en onmogelijke missies. Bewonder de spectaculaire stunts en adembenemende special effects terwijl Ethan Hunt de wereld redt van terroristische dreigingen en internationale chaos. Of het nu gaat om het infiltreren van een ultrageheime organisatie of het ontrafelen van een dodelijk complot, Ethan Hunt stelt alles in het werk om zijn doel te bereiken. Met deze boxset kun je genieten van urenlang kijkplezier, waarbij je volledig wordt ondergedompeld in de onvoorspelbare wereld van spionage. Beleef de spanning en sensatie keer op keer, terwijl je de films in chronologische volgorde bekijkt. Ontdek nieuwe details en geniet van nog meer actie in deze uitgebreide collectie van Mission: Impossible.

Veelgestelde vragen over de film Mission Impossible The 5 Movie Collection

Dougray Scott is de hoofdrolspeler in Mission Impossible The 5 Movie Collection. De volledige cast van Mission Impossible The 5 Movie Collection kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Mission Impossible The 5 Movie Collection is Thrillers.

De speelduur van de film Mission Impossible The 5 Movie Collection is 00: minuten.

Om te bekijken waar Mission Impossible The 5 Movie Collection te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Mission Impossible The 5 Movie Collection wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Zweeds | Engels | Noors | Nederlands | Frans | Portugees | Deens | Italiaans. 

Mission Impossible The 5 Movie Collection is geproduceerd in 2015. Als de film recent is uitgebracht kun je Mission Impossible The 5 Movie Collection in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Mission Impossible The 5 Movie Collection aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Mission Impossible The 5 Movie Collection heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Mission Impossible The 5 Movie Collection in blue ray te bekijken is.

Brad Bird is de regisseur van Mission Impossible The 5 Movie Collection.