1. thrillers
  2. They Live

Film They Live

5/5

Ontdek bij ons alles over de film They Live. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film They Live weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar They Live op imdb.nl. Misschien is They Live op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt They Live streamen online als je een They Live torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat They Live op 123movies staat.

Specificaties over de film They Live

Schermtype

Roddy Piper

Genre

Thrillers | Actie | Horror | Sciencefiction

Kijkwijzer

AL

Speelduur

91 minuten

Regisseur

John Carpenter

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Engels

Geproduceerd in welk jaar

1988

Omschrijving van de film They Live

"Ze Leven" is een Amerikaanse sciencefiction-horrorfilm geschreven en geregisseerd door John Carpenter. Het verhaal volgt Nada (Roddy Piper), die in Los Angeles aankomt en werk vindt op een bouwplaats. Hij slaapt in een daklozenkamp en merkt al snel op hoe geobsedeerd de mensen om hem heen zijn door televisie en materiële rijkdom. Op een nacht stuit hij per toeval op een doos met speciale zonnebrillen, en dan ontdekt hij waarom. De Amerikaanse middenklasse is overgenomen door kapitalistische buitenaardse wezens die televisie en reclame gebruiken om de mensheid kalm en onwetend te houden over wat er werkelijk gaande is. Met behulp van de zonnebrillen kan Nada de aliens zien zoals ze werkelijk zijn, en gewapend met een machinegeweer begint hij terug te vechten. Deze bekroonde film neemt je mee op een spannend avontuur vol actie, suspense en onthullingen. "Ze Leven" onderzoekt thema's zoals de gevaren van consumptiemaatschappij en de manipulatie van de menselijke geest. De visuele effecten en de cinematografie zorgen voor een meeslepende kijkervaring, terwijl het intelligente script je aan het denken zet over de verborgen agenda's van de wereld om ons heen. Met zijn krachtige boodschap en overtuigende acteerprestaties is "Ze Leven" een absolute must-see voor liefhebbers van sciencefiction en horror. Kom aan boord en ontdek de waarheid achter de.

Veelgestelde vragen over de film They Live

Roddy Piper is de hoofdrolspeler in They Live. De volledige cast van They Live kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film They Live is Thrillers | Actie | Horror | Sciencefiction.

De speelduur van de film They Live is 91 minuten.

Om te bekijken waar They Live te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film They Live wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels. 

They Live is geproduceerd in 1988. Als de film recent is uitgebracht kun je They Live in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de They Live aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

They Live heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of They Live in blue ray te bekijken is.

John Carpenter is de regisseur van They Live.