1. thrillers
  2. Schone Handen

Film Schone Handen

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Schone Handen. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Schone Handen weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Schone Handen op imdb.nl. Misschien is Schone Handen op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Schone Handen streamen online als je een Schone Handen torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Schone Handen op 123movies staat.

Specificaties over de film Schone Handen

Schermtype

Cees Geel

Genre

Thrillers

Kijkwijzer

12

Speelduur

104 minuten

Regisseur

Tjebbo Penning

Gesproken taal

Nederlands

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2015

Omschrijving van de film Schone Handen

Schone Handen: een meeslepend verhaal dat je op het puntje van je stoel laat zitten. Ontdek de duistere wereld van Sylvia, die te lang haar ogen heeft gesloten voor de bloeiende drugshandel van haar man, Eddie. Maar wanneer de politie steeds vaker voor de deur staat, beseft ze pas echt hoe diep hij erin verstrikt is geraakt. In een race tegen de klok probeert Sylvia alles op alles te zetten om haar kinderen te beschermen en te ontsnappen aan het misdaadmilieu. Maar dat blijkt geen gemakkelijke taak te zijn. Eddie is vastberaden om 'de familie' bij elkaar te houden en schuwt geen enkel middel om zijn doel te bereiken. Intriges, gevaar en verrassende wendingen zorgen ervoor dat je steeds weer op het puntje van je stoel zit. Schone Handen neemt je mee op een spannende reis door de onderwereld, waar loyaliteit en verraad hand in hand gaan. Een verhaal dat je niet alleen vermaakt, maar ook laat nadenken over de grenzen van liefde en de prijs die je bereid bent te betalen om je dierbaren te beschermen.

Veelgestelde vragen over de film Schone Handen

Cees Geel is de hoofdrolspeler in Schone Handen. De volledige cast van Schone Handen kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Schone Handen is Thrillers.

De speelduur van de film Schone Handen is 104 minuten.

Om te bekijken waar Schone Handen te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Schone Handen wordt afgespeeld in Nederlands en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Schone Handen is geproduceerd in 2015. Als de film recent is uitgebracht kun je Schone Handen in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Schone Handen aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Schone Handen heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Schone Handen in blue ray te bekijken is.

Tjebbo Penning is de regisseur van Schone Handen.