1. thrillers
  2. Frequency

Film Frequency

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Frequency. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Frequency weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Frequency op imdb.nl. Misschien is Frequency op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Frequency streamen online als je een Frequency torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Frequency op 123movies staat.

Specificaties over de film Frequency

Schermtype

Elizabeth Mitchell

Genre

Thrillers

Kijkwijzer

16

Speelduur

117:00:00 minuten

Regisseur

Gregory Hoblit

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands | Engels

Geproduceerd in welk jaar

2000

Omschrijving van de film Frequency

Via de oude radiozender van zijn vader, heeft rechercheur John Sullivan contact met een mysterieuze man genaamd Frank. Er ontstaat direct een sterke band tussen de twee mannen. Tot Johns grote schok komt hij erachter waarom: de man aan de andere kant van de radio is zijn overleden vader. Terwijl John zich in het jaar 1999 bevindt, is zijn vader gevangen in het jaar 1969. Bovendien komt John erachter dat Frank de volgende middag zal overlijden in een vreselijke brand. John waarschuwt zijn vader en begint de volgende dag aan een angstaanjagende reis. In de avond klinkt er echter een verlossende stem uit de radio: "John... ik ben er nog." Maar wat ze niet beseffen, is dat vader en zoon hiermee de loop van de geschiedenis hebben veranderd. De gevolgen blijken verschrikkelijk te zijn. Moeder Sullivan, die in 1999 nog leefde, bestaat nu niet meer. In plaats daarvan werd ze in 1969 vermoord door een seriemoordenaar. Voor John is dit al dertig jaar geleden, maar voor Frank zal het volgende week plaatsvinden. De enige hoop van John om de moordenaar van zijn moeder te stoppen, is zijn vader die al dertig jaar dood is. Deze spannende en meeslepende film neemt je mee op een reis door de tijd, waarin de grenzen tussen verleden en heden vervagen. Terwijl John en zijn vader wanhopig proberen de geschiedenis te herstellen, worden ze geconfronteerd met de angstaanj.

Veelgestelde vragen over de film Frequency

Elizabeth Mitchell is de hoofdrolspeler in Frequency. De volledige cast van Frequency kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Frequency is Thrillers.

De speelduur van de film Frequency is 117:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Frequency te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Frequency wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands | Engels. 

Frequency is geproduceerd in 2000. Als de film recent is uitgebracht kun je Frequency in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Frequency aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Frequency heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Frequency in blue ray te bekijken is.

Gregory Hoblit is de regisseur van Frequency.