1. thrillers
  2. Conjuring Trilogy

Film Conjuring Trilogy

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Conjuring Trilogy. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Conjuring Trilogy weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Conjuring Trilogy op imdb.nl. Misschien is Conjuring Trilogy op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Conjuring Trilogy streamen online als je een Conjuring Trilogy torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Conjuring Trilogy op 123movies staat.

Specificaties over de film Conjuring Trilogy

Schermtype

Patrick Wilson

Genre

Thrillers

Kijkwijzer

16

Speelduur

343 minuten

Regisseur

James Wan

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2022

Omschrijving van de film Conjuring Trilogy

De Conjuring-trilogie: Duik in een angstaanjagende wereld van het bovennatuurlijke met deze adembenemende filmreeks. De Conjuring, gebaseerd op een waargebeurd verhaal, neemt je mee op een huiveringwekkende reis vol spanning en angst. Volg het leven van de paranormale onderzoekers Lorraine en Ed Warren, meesterlijk vertolkt door Vera Farmiga en Patrick Wilson, terwijl ze een wanhopig gezin te hulp schieten dat wordt geterroriseerd door een boze geest op hun afgelegen boerderij. Word ondergedompeld in de duistere atmosfeer van deze intrigerende thriller en ervaar de opwinding van het onbekende. Terwijl de Warrens de confrontatie aangaan met het bovennatuurlijke, zul je op het puntje van je stoel zitten, nieuwsgierig naar wat er achter elke deur schuilt. Laat je adem wegnemen door de meeslepende verhaallijnen, de onheilspellende sfeer en de onvergetelijke schrikmomenten. Met de Conjuring-trilogie hoef je niet naar de bioscoop te gaan om een intense en indrukwekkende filmervaring te beleven. Creëer je eigen thuisbioscoop en geniet keer op keer van deze spannende filmreeks. Vergeet niet je lichten aan te laten en je dekens stevig vast te houden, want deze films zullen je gegarandeerd kippenvel bezorgen. Durf jij het aan om de duistere wereld van de Conjuring te betreden?

Veelgestelde vragen over de film Conjuring Trilogy

Patrick Wilson is de hoofdrolspeler in Conjuring Trilogy. De volledige cast van Conjuring Trilogy kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Conjuring Trilogy is Thrillers.

De speelduur van de film Conjuring Trilogy is 343 minuten.

Om te bekijken waar Conjuring Trilogy te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Conjuring Trilogy wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Frans | Nederlands. 

Conjuring Trilogy is geproduceerd in 2022. Als de film recent is uitgebracht kun je Conjuring Trilogy in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Conjuring Trilogy aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Conjuring Trilogy heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Conjuring Trilogy in blue ray te bekijken is.

James Wan is de regisseur van Conjuring Trilogy.