1. thrillers
  2. Prey 1 DVD Import zonder NL

Film Prey 1 DVD Import zonder NL

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Prey 1 DVD Import zonder NL. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Prey 1 DVD Import zonder NL weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Prey 1 DVD Import zonder NL op imdb.nl. Misschien is Prey 1 DVD Import zonder NL op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Prey 1 DVD Import zonder NL streamen online als je een Prey 1 DVD Import zonder NL torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Prey 1 DVD Import zonder NL op 123movies staat.

Specificaties over de film Prey 1 DVD Import zonder NL

Schermtype

Amber Midthunder

Genre

Thrillers | Sciencefiction | Horror

Kijkwijzer

16

Speelduur

99 minuten

Regisseur

Dan Trachtenberg

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Engels

Geproduceerd in welk jaar

Omschrijving van de film Prey 1 DVD Import zonder NL

Amber Midthunder schittert in dit sciencefiction actie-prequel van de 'Predator'-franchise. In de Noordelijke Grote Vlaktes van 1719 streeft Comanche krijger Naru (Midthunder) ernaar om zichzelf te bewijzen aan haar volk. Hoewel ze is opgeleid als genezer, droomt ze ervan erkend te worden als een geweldige jager, net als haar broer Taabe (Dakota Beavers). In dit adembenemende avontuur wordt Naru geconfronteerd met onverwachte gevaren en uitdagingen terwijl ze haar vaardigheden en moed op de proef stelt. Met dynamische actiescènes en een meeslepende verhaallijn neemt 'Prey' de kijkers mee op een opwindende reis door een tijdperk vol wilde prairies en legendarische krijgers. Deze DVD-import zonder Nederlandse ondertiteling biedt je de mogelijkheid om volledig ondergedompeld te worden in de wereld van 'Prey'. Geniet van de prachtige beelden en indrukwekkende prestaties van de cast terwijl je meegaat op dit epische avontuur. Mis deze kans niet om een nieuwe zijde van het 'Predator'-universum te ontdekken en beleef een spannende filmervaring zoals nooit tevoren.

Veelgestelde vragen over de film Prey 1 DVD Import zonder NL

Amber Midthunder is de hoofdrolspeler in Prey 1 DVD Import zonder NL. De volledige cast van Prey 1 DVD Import zonder NL kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Prey 1 DVD Import zonder NL is Thrillers | Sciencefiction | Horror.

De speelduur van de film Prey 1 DVD Import zonder NL is 99 minuten.

Om te bekijken waar Prey 1 DVD Import zonder NL te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Prey 1 DVD Import zonder NL wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels. 

Prey 1 DVD Import zonder NL is geproduceerd in . Als de film recent is uitgebracht kun je Prey 1 DVD Import zonder NL in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Prey 1 DVD Import zonder NL aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Prey 1 DVD Import zonder NL heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Prey 1 DVD Import zonder NL in blue ray te bekijken is.

Dan Trachtenberg is de regisseur van Prey 1 DVD Import zonder NL.