1. thrillers
  2. Sinister

Film Sinister

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Sinister. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Sinister weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Sinister op imdb.nl. Misschien is Sinister op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Sinister streamen online als je een Sinister torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Sinister op 123movies staat.

Specificaties over de film Sinister

Schermtype

Ethan Hawke

Genre

Thrillers

Kijkwijzer

16

Speelduur

110 minuten

Regisseur

Scott Derrickson

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2012

Omschrijving van de film Sinister

Tien jaar geleden schreef misdaadauteur Ellison Oswald (Ethan Hawke) een bestseller over een beruchte moord die de wereld schokte. Nu, vastbesloten om het succes van zijn eerste boek te evenaren, besluit hij met zijn familie te verhuizen naar een afgelegen huis waar een gruwelijke misdaad heeft plaatsgevonden en een kind spoorloos is verdwenen. Hij hoopt dat de sinistere sfeer van de crime scene hem zal inspireren voor zijn langverwachte tweede boek. In het duistere en verlaten huis stuit Ellison op een verzameling angstaanjagende home video's. Terwijl hij de beelden afspeelt, beseft hij niet dat hij hiermee deuren opent naar een wereld vol verschrikkingen die beter gesloten hadden kunnen blijven. Wat volgt is een angstaanjagende nachtmerrie waarin de grens tussen fictie en werkelijkheid vervaagt. Ellison wordt geconfronteerd met onheilspellende gebeurtenissen en sinistere krachten die zijn gezin bedreigen. Met Sinister duik je diep in de duistere geest van een misdaadauteur die zijn eigen ondergang tegemoet gaat. Dit bloedstollende horrorverhaal neemt je mee op een angstaanjagende reis vol suspense en mysterie. Bereid je voor op schokkende wendingen en onverwachte onthullingen terwijl je probeert te ontsnappen aan de greep van het kwaad. Durf jij de confrontatie aan met het Sinister?

Veelgestelde vragen over de film Sinister

Ethan Hawke is de hoofdrolspeler in Sinister. De volledige cast van Sinister kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Sinister is Thrillers.

De speelduur van de film Sinister is 110 minuten.

Om te bekijken waar Sinister te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Sinister wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Sinister is geproduceerd in 2012. Als de film recent is uitgebracht kun je Sinister in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Sinister aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Sinister heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Sinister in blue ray te bekijken is.

Scott Derrickson is de regisseur van Sinister.