1. thrillers
  2. Interviewh The Vampire

Film Interviewh The Vampire

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Interviewh The Vampire. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Interviewh The Vampire weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Interviewh The Vampire op imdb.nl. Misschien is Interviewh The Vampire op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Interviewh The Vampire streamen online als je een Interviewh The Vampire torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Interviewh The Vampire op 123movies staat.

Specificaties over de film Interviewh The Vampire

Schermtype

Tom Cruise

Genre

Thrillers

Kijkwijzer

16

Speelduur

00: minuten

Regisseur

Neil Jordan

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

1998

Omschrijving van de film Interviewh The Vampire

Tom Cruise laat zijn tanden zien als de bloeddorstige vampier Lestat en Brad Pitt breekt door met de rol van zijn leven als de menselijke vampier Louis. Oscarwinnaar Neil Jordan heeft van Interview with the Vampire een opzienbarende film gemaakt over de schokkende avonturen van vampier Louis. Meer dan 200 jaar geleden nam hij afscheid van de aardse wereld. Door de demonische vampier Lestat werd hij ingewijd in de sinistere geheimen van het eeuwige vampierleven. Het leven van een vampier is gevuld met verlangen, liefde, pijn en verschrikking. Interview with the Vampire is dan ook een met bloed doordrenkt verhaal en uniek in zijn genre. Het gigantische bioscoopsucces van deze film heeft ervoor gezorgd dat Interview with the Vampire met gouden letters is bijgeschreven in de kronieken van de filmgeschiedenis. Deze film is beschikbaar in het Engels, Duits, Frans en Italiaans. Deze film neemt je mee op een angstaanjagende reis door de duistere wereld van vampiers. Tom Cruise en Brad Pitt schitteren in hun rollen als de onsterfelijke wezens die worstelen met hun menselijkheid en de verleidingen van het eeuwige leven. Met meeslepende beelden en een meeslepend verhaal wordt de kijker meegenomen in de donkere en fascinerende wereld van vampiers. Interview with the Vampire is een cinematografisch meesterwerk dat je hart sneller doet kloppen en je adem doet stokken. Het is een film die je niet snel zal vergeten en die je keer op keer opnieuw.

Veelgestelde vragen over de film Interviewh The Vampire

Tom Cruise is de hoofdrolspeler in Interviewh The Vampire. De volledige cast van Interviewh The Vampire kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Interviewh The Vampire is Thrillers.

De speelduur van de film Interviewh The Vampire is 00: minuten.

Om te bekijken waar Interviewh The Vampire te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Interviewh The Vampire wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Interviewh The Vampire is geproduceerd in 1998. Als de film recent is uitgebracht kun je Interviewh The Vampire in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Interviewh The Vampire aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Interviewh The Vampire heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Interviewh The Vampire in blue ray te bekijken is.

Neil Jordan is de regisseur van Interviewh The Vampire.