1. romantiek
  2. Sneeuwwitje

Film Sneeuwwitje

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Sneeuwwitje. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Sneeuwwitje weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Sneeuwwitje op imdb.nl. Misschien is Sneeuwwitje op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Sneeuwwitje streamen online als je een Sneeuwwitje torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Sneeuwwitje op 123movies staat.

Specificaties over de film Sneeuwwitje

Schermtype

Lily Collins

Genre

Romantiek

Kijkwijzer

6

Speelduur

106:00:00 minuten

Regisseur

Tarsem Singh

Gesproken taal

Engels | Nederlands | Frans | Vlaams

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2012

Omschrijving van de film Sneeuwwitje

Sneeuwwitje is een betoverende film die een moderne draai geeft aan het tijdloze sprookje. In deze spectaculaire versie wordt de rol van de boze koningin meesterlijk vertolkt door niemand minder dan Oscar-winnares Julia Roberts. Met haar indrukwekkende acteerkunsten weet ze de kwaadaardige en jaloerse aard van de koningin op meeslepende wijze tot leven te brengen. Het verhaal neemt je mee op een levendig en komisch avontuur, waarin jaloezie, romantiek en verraad centraal staan. Terwijl de boze koningin er alles aan doet om de troon te stelen en van Sneeuwwitje af te komen, ontvouwt zich een prachtig en ontroerend verhaal. Het publiek wordt meegesleept in de betoverende wereld van Sneeuwwitje, waarin de grenzen tussen goed en kwaad vervagen en waar ware liefde uiteindelijk overwint. Met adembenemende visuele effecten en een meeslepende soundtrack, biedt Sneeuwwitje een unieke kijkervaring voor jong en oud. Laat je betoveren door deze magische film en ontdek een nieuwe kant van het geliefde sprookje.

Veelgestelde vragen over de film Sneeuwwitje

Lily Collins is de hoofdrolspeler in Sneeuwwitje. De volledige cast van Sneeuwwitje kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Sneeuwwitje is Romantiek.

De speelduur van de film Sneeuwwitje is 106:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Sneeuwwitje te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Sneeuwwitje wordt afgespeeld in Engels | Nederlands | Frans | Vlaams en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Sneeuwwitje is geproduceerd in 2012. Als de film recent is uitgebracht kun je Sneeuwwitje in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Sneeuwwitje aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Sneeuwwitje heeft het volgende advies qua leeftijd: 6 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Sneeuwwitje in blue ray te bekijken is.

Tarsem Singh is de regisseur van Sneeuwwitje.