1. romantiek
  2. The Notebook

Film The Notebook

5/5

Ontdek bij ons alles over de film The Notebook. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film The Notebook weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar The Notebook op imdb.nl. Misschien is The Notebook op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt The Notebook streamen online als je een The Notebook torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat The Notebook op 123movies staat.

Specificaties over de film The Notebook

Schermtype

Ryan Gosling

Genre

Romantiek | Drama

Kijkwijzer

AL

Speelduur

124 minuten

Regisseur

Nick Cassavetes

Gesproken taal

Frans

Ondertiteling

Engels | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2004

Omschrijving van de film The Notebook

Een oud en versleten dagboek onthult het ongelooflijk meeslepende liefdesverhaal van Allie en Noah. Allie Hamilton, een jonge vrouw, wordt tijdens haar vakantie hopeloos verliefd op de knappe Noah Calhoun. Samen beleven ze een zomer vol hartstocht en passie, maar onder druk van haar ouders verliezen ze elkaar uit het oog. Nu staat Allie op het punt om te trouwen met een man die goedgekeurd is door haar ouders, maar twijfel slaat toe. Moet ze kiezen voor de liefde van haar leven of voor de goedkeuring van haar ouders? Deze keuze lijkt bijna onmogelijk. Zal ze Noah kunnen vinden? Hebben ze na al die jaren nog steeds warme gevoelens voor elkaar, of zijn de herinneringen mooier dan de werkelijkheid? Dit meeslepende romantische verhaal neemt je mee op een emotionele reis vol liefde, verlies en verlangen. Het dagboek van de doorleefde man onthult de diepgaande emoties en de worstelingen van Allie en Noah. Terwijl je meegenomen wordt in hun passievolle zomer, voel je de kracht van hun liefde en de pijn van hun scheiding. Het is een verhaal dat je hart zal veroveren en je zal doen nadenken over de keuzes die we maken in naam van liefde en goedkeuring. Met prachtige acteerprestaties van Rachel McAdams en Ryan Gosling, weet deze film je te betoveren met hun chemie en de intensiteit van hun personages. Het is een tijdloos verha.

Veelgestelde vragen over de film The Notebook

Ryan Gosling is de hoofdrolspeler in The Notebook. De volledige cast van The Notebook kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film The Notebook is Romantiek | Drama.

De speelduur van de film The Notebook is 124 minuten.

Om te bekijken waar The Notebook te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film The Notebook wordt afgespeeld in Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels | Nederlands. 

The Notebook is geproduceerd in 2004. Als de film recent is uitgebracht kun je The Notebook in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de The Notebook aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

The Notebook heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of The Notebook in blue ray te bekijken is.

Nick Cassavetes is de regisseur van The Notebook.