1. romantiek
  2. Downton Abbey The Movie

Film Downton Abbey The Movie

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Downton Abbey The Movie. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Downton Abbey The Movie weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Downton Abbey The Movie op imdb.nl. Misschien is Downton Abbey The Movie op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Downton Abbey The Movie streamen online als je een Downton Abbey The Movie torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Downton Abbey The Movie op 123movies staat.

Specificaties over de film Downton Abbey The Movie

Schermtype

Maggie Smith

Genre

Romantiek

Kijkwijzer

12

Speelduur

120 minuten

Regisseur

Michael Engler

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Engels | Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2019

Omschrijving van de film Downton Abbey The Movie

De langverwachte filmversie van het wereldberoemde Downton Abbey is eindelijk gearriveerd! Fans van de geliefde serie kunnen zich verheugen op een magische reis terug in de tijd, naar de betoverende wereld van de Crawleys en hun toegewijde personeel. Deze keer staat de familie Crawley voor hun grootste uitdaging ooit: de komst van de Koninklijke Familie. Een gebeurtenis die niet alleen de gemoederen in Downton opschudt, maar ook schandalen, romances en intriges met zich meebrengt die het voortbestaan van de adellijke familie in gevaar brengen. Met Julian Fellowes aan het roer van het script, zullen kijkers opnieuw worden meegesleept in de prachtige setting van de Roaring Twenties. Het is een tijdperk van glamour, weelde en ongekende veranderingen. De originele cast keert terug om hun iconische rollen te vervullen, waardoor de fans een nostalgische reünie krijgen met hun favoriete personages. Maar de film biedt ook nieuwe verrassingen en ontwikkelingen, waardoor zelfs trouwe kijkers van de serie op het puntje van hun stoel zullen zitten. Downton Abbey The Movie is een meeslepende en adembenemende filmervaring die de kijker onderdompelt in de prachtige wereld van de Britse aristocratie. Het is een verhaal dat liefde, verraad, loyaliteit en familiebanden verkent, terwijl het tegelijkertijd een scherp beeld geeft van een tijdperk vol veranderingen. Of je nu een fan bent van de.

Veelgestelde vragen over de film Downton Abbey The Movie

Maggie Smith is de hoofdrolspeler in Downton Abbey The Movie. De volledige cast van Downton Abbey The Movie kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Downton Abbey The Movie is Romantiek.

De speelduur van de film Downton Abbey The Movie is 120 minuten.

Om te bekijken waar Downton Abbey The Movie te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Downton Abbey The Movie wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels | Frans | Nederlands. 

Downton Abbey The Movie is geproduceerd in 2019. Als de film recent is uitgebracht kun je Downton Abbey The Movie in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Downton Abbey The Movie aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Downton Abbey The Movie heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Downton Abbey The Movie in blue ray te bekijken is.

Michael Engler is de regisseur van Downton Abbey The Movie.