1. romantiek
  2. Cleopatra

Film Cleopatra

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Cleopatra. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Cleopatra weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Cleopatra op imdb.nl. Misschien is Cleopatra op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Cleopatra streamen online als je een Cleopatra torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Cleopatra op 123movies staat.

Specificaties over de film Cleopatra

Schermtype

Elizabeth Taylor

Genre

Romantiek

Kijkwijzer

AL

Speelduur

192 minuten

Regisseur

Joseph L. Mankiewicz

Gesproken taal

Engels, Frans

Ondertiteling

Engels | Frans | Grieks | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

1963

Omschrijving van de film Cleopatra

De film Cleopatra, een ware klassieker, heeft niet voor niets Oscars gewonnen voor Cinematografie en speciale effecten. Deze film neemt je mee op een betoverende reis met schitterende opnamen en adembenemende locaties. Het is echt een meesterwerk dat behoort tot een van de grootste producties aller tijden. In 1963 ontving Cleopatra maar liefst 4 van de 5 Oscars, waaronder prijzen voor Art Direction / Set Direction, Cinematography, Costume Design en Special Effects. Deze ongekende erkenning toont aan dat Cleopatra een absolute 'must have' is voor elke filmliefhebber. Met Cleopatra beland je in het oude Egypte, waar je wordt meegezogen in het leven van de legendarische koningin. Je zult versteld staan van de prachtige decors en kostuums die tot in de kleinste details zijn uitgewerkt. De cinematografie van deze film is werkelijk adembenemend, waardoor je jezelf helemaal kunt onderdompelen in de magie van het oude Egypte. Daarnaast zijn de speciale effecten van Cleopatra ongeëvenaard, zelfs vandaag de dag. De film weet moeiteloos het verleden tot leven te brengen en je mee te nemen naar een tijd vol intriges, passie en macht. Cleopatra is niet zomaar een film, het is een meesterwerk dat zijn tijd ver vooruit was. Het is een absolute aanrader voor iedereen die houdt van epische verhalen en meeslepende beelden. Ervaar zelf de grootsheid van Cleopatra en vo.

Veelgestelde vragen over de film Cleopatra

Elizabeth Taylor is de hoofdrolspeler in Cleopatra. De volledige cast van Cleopatra kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Cleopatra is Romantiek.

De speelduur van de film Cleopatra is 192 minuten.

Om te bekijken waar Cleopatra te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Cleopatra wordt afgespeeld in Engels, Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels | Frans | Grieks | Nederlands. 

Cleopatra is geproduceerd in 1963. Als de film recent is uitgebracht kun je Cleopatra in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Cleopatra aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Cleopatra heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Cleopatra in blue ray te bekijken is.

Joseph L. Mankiewicz is de regisseur van Cleopatra.