1. romantiek
  2. Goneh The wind

Film Goneh The wind

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Goneh The wind. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Goneh The wind weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Goneh The wind op imdb.nl. Misschien is Goneh The wind op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Goneh The wind streamen online als je een Goneh The wind torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Goneh The wind op 123movies staat.

Specificaties over de film Goneh The wind

Schermtype

Barbara O'Neil

Genre

Romantiek

Kijkwijzer

6

Speelduur

224 minuten

Regisseur

George Cukor

Gesproken taal

Engels, Frans

Ondertiteling

Duits | Engels voor doven en slechthorenden | Frans | Italiaans | Nederlands | Spaans

Geproduceerd in welk jaar

1939

Omschrijving van de film Goneh The wind

De tijdloze klassieker 'Gone With the Wind' is nu verkrijgbaar in de prachtige film- en boekopvolger 'Scarlett'. Deze unieke film belichaamt de schoonheid en glorie van het originele verhaal. Beleef de legendarische en onvergetelijke rollen van Vivien Leigh als Scarlett en Clark Gable als Rhett Butler opnieuw, maar nu in al hun pracht op deze speciale disc. Deze meeslepende film speelt zich af in het turbulente tijdperk van de Amerikaanse burgeroorlog en de emancipatie van de slavernij. Het verhaal neemt je mee op een onvergetelijke reis door de geschiedenis, waarbij de passie en romantiek tussen de hoofdpersonages centraal staan. Dit is zonder twijfel het meest opwindende liefdesverhaal dat ooit in Hollywood is verfilmd. Met de aanschaf van 'Goneh The Wind' haal je een tijdloos meesterwerk in huis dat je telkens opnieuw kunt herbeleven. Geniet van de prachtige cinematografie, de meeslepende soundtrack en de ongeëvenaarde acteerprestaties. Deze film zal je hart veroveren en je meenemen naar een andere tijd en plaats. Mis deze kans niet om een stukje Hollywoodgeschiedenis te bezitten en voeg 'Goneh The Wind' vandaag nog toe aan je collectie.

Veelgestelde vragen over de film Goneh The wind

Barbara O'Neil is de hoofdrolspeler in Goneh The wind. De volledige cast van Goneh The wind kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Goneh The wind is Romantiek.

De speelduur van de film Goneh The wind is 224 minuten.

Om te bekijken waar Goneh The wind te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Goneh The wind wordt afgespeeld in Engels, Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Duits | Engels voor doven en slechthorenden | Frans | Italiaans | Nederlands | Spaans. 

Goneh The wind is geproduceerd in 1939. Als de film recent is uitgebracht kun je Goneh The wind in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Goneh The wind aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Goneh The wind heeft het volgende advies qua leeftijd: 6 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Goneh The wind in blue ray te bekijken is.

George Cukor is de regisseur van Goneh The wind.