1. romantiek
  2. Downton Abbey The Movie + A New Era

Film Downton Abbey The Movie + A New Era

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Downton Abbey The Movie + A New Era. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Downton Abbey The Movie + A New Era weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Downton Abbey The Movie + A New Era op imdb.nl. Misschien is Downton Abbey The Movie + A New Era op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Downton Abbey The Movie + A New Era streamen online als je een Downton Abbey The Movie + A New Era torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Downton Abbey The Movie + A New Era op 123movies staat.

Specificaties over de film Downton Abbey The Movie + A New Era

Schermtype

Hugh Bonneville

Genre

Romantiek

Kijkwijzer

12

Speelduur

233 minuten

Regisseur

Simon Curtis

Gesproken taal

Duits | Engels | Frans

Ondertiteling

Duits | Engels | Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2022

Omschrijving van de film Downton Abbey The Movie + A New Era

Beleef de spannende avonturen van de Crawleys en hun toegewijde personeel in twee adembenemende films vol intriges en verrassingen. Deze unieke collectie, genaamd Downton Abbey The Movie + A New Era, neemt je mee op een onvergetelijke reis door het vervolgverhaal van deze geliefde serie. In de eerste film worden de Crawleys vereerd met een koninklijk bezoek van de koning en koningin van Engeland. De grandeur van Downton Abbey komt pas echt tot leven wanneer het koninklijke paar hun entree maakt. Bereid je voor op een spectaculaire vertoning van pracht en praal, en zie hoe de Crawleys alles op alles zetten om de vorstelijke gasten te ontvangen. In de tweede film staat de magie van de filmwereld centraal. Downton Abbey wordt het decor voor de opnames van een nieuwe stomme film. Terwijl de camera's draaien en de acteurs schitteren, worden geheimen onthuld en relaties op de proef gesteld. Bereid je voor op een emotionele rollercoaster waarin liefde en verraad hand in hand gaan. Maar dat is nog niet alles! Deze bijzondere collectie bevat ook een derde bonusfilm waarin de Crawleys een reis maken naar het betoverende zuiden van Frankrijk. Laat je meevoeren door de adembenemende landschappen, ontdek nieuwe passies en beleef verrassende ontmoetingen. Geschreven door de briljante Julian Fellowes, de bedenker van de serie, en met de originele cast in de hoofdrol, zullen deze grootse filmische ervaringen je op.

Veelgestelde vragen over de film Downton Abbey The Movie + A New Era

Hugh Bonneville is de hoofdrolspeler in Downton Abbey The Movie + A New Era. De volledige cast van Downton Abbey The Movie + A New Era kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Downton Abbey The Movie + A New Era is Romantiek.

De speelduur van de film Downton Abbey The Movie + A New Era is 233 minuten.

Om te bekijken waar Downton Abbey The Movie + A New Era te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Downton Abbey The Movie + A New Era wordt afgespeeld in Duits | Engels | Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Duits | Engels | Frans | Nederlands. 

Downton Abbey The Movie + A New Era is geproduceerd in 2022. Als de film recent is uitgebracht kun je Downton Abbey The Movie + A New Era in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Downton Abbey The Movie + A New Era aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Downton Abbey The Movie + A New Era heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Downton Abbey The Movie + A New Era in blue ray te bekijken is.

Simon Curtis is de regisseur van Downton Abbey The Movie + A New Era.