1. romantiek
  2. Magic In The Moonlight

Film Magic In The Moonlight

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Magic In The Moonlight. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Magic In The Moonlight weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Magic In The Moonlight op imdb.nl. Misschien is Magic In The Moonlight op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Magic In The Moonlight streamen online als je een Magic In The Moonlight torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Magic In The Moonlight op 123movies staat.

Specificaties over de film Magic In The Moonlight

Schermtype

Catherine McCormack

Genre

Romantiek

Kijkwijzer

AL

Speelduur

98 minuten

Regisseur

Woody Allen

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2014

Omschrijving van de film Magic In The Moonlight

MAGIC IN THE MOONLIGHT speelt zich af tijdens de betoverende jaren 20 in het adembenemende Zuid-Frankrijk. Het verhaal draait om de briljante illusionist Stanley Crawford, die wordt benaderd om een jonge dame te onderzoeken die beweert een spiritueel medium te zijn. Vanaf het allereerste moment dat Stanley het charmante medium ontmoet, is hij ervan overtuigd dat ze een bedriegster is en schrijft hij alles toe aan de goedgelovigheid van haar familie. Maar wanneer Sophie met enkele verbluffende demonstraties van haar helderziendheid komt, kan Stanley niet anders dan langzaam maar zeker verstrikt raken in deze mysterieuze wereld vol onverklaarbare gebeurtenissen. In MAGIC IN THE MOONLIGHT wordt de kijker meegenomen naar het betoverende landschap van Zuid-Frankrijk, waar de prachtige decors en kostuums de sfeer van de jaren 20 perfect tot leven brengen. De film combineert humor, romantiek en mysterie op een unieke manier, waardoor je continu op het puntje van je stoel zit. Het verhaal neemt je mee in de twijfel van Stanley, die langzaam maar zeker begint te geloven in de mogelijkheid van bovennatuurlijke krachten. MAGIC IN THE MOONLIGHT is een meeslepende film die je betovert met zijn intrigerende plot en prachtige cinematografie. Het is een absolute must-see voor liefhebbers van magie, mysterie en een vleugje romantiek. Stap in de wereld van Stanley Crawford en laat je meeslepen door de magie.

Veelgestelde vragen over de film Magic In The Moonlight

Catherine McCormack is de hoofdrolspeler in Magic In The Moonlight. De volledige cast van Magic In The Moonlight kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Magic In The Moonlight is Romantiek.

De speelduur van de film Magic In The Moonlight is 98 minuten.

Om te bekijken waar Magic In The Moonlight te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Magic In The Moonlight wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Magic In The Moonlight is geproduceerd in 2014. Als de film recent is uitgebracht kun je Magic In The Moonlight in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Magic In The Moonlight aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Magic In The Moonlight heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Magic In The Moonlight in blue ray te bekijken is.

Woody Allen is de regisseur van Magic In The Moonlight.