1. romantiek
  2. After We Collided

Film After We Collided

5/5

Ontdek bij ons alles over de film After We Collided. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film After We Collided weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar After We Collided op imdb.nl. Misschien is After We Collided op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt After We Collided streamen online als je een After We Collided torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat After We Collided op 123movies staat.

Specificaties over de film After We Collided

Schermtype

Dylan Sprouse

Genre

Romantiek

Kijkwijzer

12

Speelduur

101 minuten

Regisseur

Roger Kumble

Gesproken taal

Frans

Ondertiteling

Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2020

Omschrijving van de film After We Collided

Tessa en Hardin bevinden zich in de moeilijke nasleep van hun verbroken relatie. Hardin valt terug in zijn oude slechte gewoontes, terwijl Tessa vol zelfvertrouwen begint aan haar droombaan bij een uitgeverij. Daar trekt ze de aandacht van haar charmante collega Trevor: intelligent, buitengewoon knap en verantwoordelijk. Ondanks Tessa's inspanningen blijkt het onmogelijk om Hardin Scott te vergeten. De passie en lust tussen hen is niet te doven. Ze zetten alles op alles om hun relatie te redden, maar kan hun liefde het verleden overwinnen? "After We Collided" is het vervolg op de hartverwarmende film "After", gebaseerd op de bestsellerroman van Anna Todd. Dit vervolg neemt je mee op een emotionele reis vol ups en downs, waarbij je jezelf kunt verliezen in de intense liefdesverhaal van Tessa en Hardin. Terwijl ze worstelen met hun eigen demonen en verlangens, vechten ze voor hun relatie en proberen ze de obstakels uit het verleden te overwinnen. De film is gevuld met passie, verleiding en onverwachte wendingen die je op het puntje van je stoel laten zitten. Met Josephine Langford en Hero Fiennes Tiffin in de hoofdrollen, zorgen zij voor een meeslepende en onvergetelijke kijkervaring. Daarnaast voegt Dylan Sprouse als Trevor een nieuwe dynamiek toe aan het verhaal. Laat je meeslepen door de intense liefde, de spannende momenten en de onverwachte wendingen in.

Veelgestelde vragen over de film After We Collided

Dylan Sprouse is de hoofdrolspeler in After We Collided. De volledige cast van After We Collided kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film After We Collided is Romantiek.

De speelduur van de film After We Collided is 101 minuten.

Om te bekijken waar After We Collided te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film After We Collided wordt afgespeeld in Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Frans | Nederlands. 

After We Collided is geproduceerd in 2020. Als de film recent is uitgebracht kun je After We Collided in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de After We Collided aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

After We Collided heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of After We Collided in blue ray te bekijken is.

Roger Kumble is de regisseur van After We Collided.