1. romantiek
  2. WUTHERING HEIGHTS

Film WUTHERING HEIGHTS

5/5

Ontdek bij ons alles over de film WUTHERING HEIGHTS. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film WUTHERING HEIGHTS weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar WUTHERING HEIGHTS op imdb.nl. Misschien is WUTHERING HEIGHTS op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt WUTHERING HEIGHTS streamen online als je een WUTHERING HEIGHTS torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat WUTHERING HEIGHTS op 123movies staat.

Specificaties over de film WUTHERING HEIGHTS

Schermtype

Ralph Fiennes

Genre

Romantiek

Kijkwijzer

12

Speelduur

102:00:00 minuten

Regisseur

Peter Kosminsky

Gesproken taal

Frans

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

1992

Omschrijving van de film WUTHERING HEIGHTS

De betoverende film WUTHERING HEIGHTS blaast het tijdloze verhaal van Emily Brontë over liefde en hartstocht nieuw leven in. Dit meeslepende bioscoopstuk, dat de allereerste bewerking is van Brontës roman, neemt je mee naar de prachtige locaties in Yorkshire. Juliette Binoche en Ralph Fiennes schitteren in de hoofdrollen en brengen de personages tot leven. De levens van de Earnshaws en de Lintons zijn al twee generaties met elkaar verweven in een complex web dat wordt gedomineerd door de hartstochtelijke, maar onmogelijke verhouding tussen Heathcliff en Cathy. Ralph Fiennes zet een dynamische Heathcliff neer, vol passie en emotie. Hij weet het publiek te betoveren met zijn indrukwekkende vertolking. Juliette Binoche schittert in haar dubbelrol als Cathy Earnshaw en Catherine Linton. Haar acteerprestaties zijn adembenemend en zorgen voor een diepgaande beleving van de personages. WUTHERING HEIGHTS is een film die de kracht heeft van een klassieke roman. Het verhaal raakt je tot in het diepst van je ziel en laat je niet meer los. De prachtige locaties, de sterke acteerprestaties en de meeslepende verhaallijn maken deze film tot een absolute must-see. Beleef de passie, de pijn en het verlangen van Heathcliff en Cathy in deze indrukwekkende bioscoopbewerking. Laat je betoveren door de magie van WUTHERING HEIGHTS.

Veelgestelde vragen over de film WUTHERING HEIGHTS

Ralph Fiennes is de hoofdrolspeler in WUTHERING HEIGHTS. De volledige cast van WUTHERING HEIGHTS kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film WUTHERING HEIGHTS is Romantiek.

De speelduur van de film WUTHERING HEIGHTS is 102:00:00 minuten.

Om te bekijken waar WUTHERING HEIGHTS te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film WUTHERING HEIGHTS wordt afgespeeld in Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

WUTHERING HEIGHTS is geproduceerd in 1992. Als de film recent is uitgebracht kun je WUTHERING HEIGHTS in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de WUTHERING HEIGHTS aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

WUTHERING HEIGHTS heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of WUTHERING HEIGHTS in blue ray te bekijken is.

Peter Kosminsky is de regisseur van WUTHERING HEIGHTS.