1. romantiek
  2. After Ever Happy

Film After Ever Happy

5/5

Ontdek bij ons alles over de film After Ever Happy. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film After Ever Happy weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar After Ever Happy op imdb.nl. Misschien is After Ever Happy op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt After Ever Happy streamen online als je een After Ever Happy torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat After Ever Happy op 123movies staat.

Specificaties over de film After Ever Happy

Schermtype

Louise Lombard

Genre

Romantiek

Kijkwijzer

12

Speelduur

92 minuten

Regisseur

Castille Landon

Gesproken taal

Engels | Frans

Ondertiteling

Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2022

Omschrijving van de film After Ever Happy

In After Ever Happy, wordt Tessa geconfronteerd met een hartverscheurende keuze. Ze staat voor de beslissing om vast te blijven houden aan Hardin en hun relatie te redden, of om eindelijk voor zichzelf te kiezen. Terwijl Hardin na het huwelijk van zijn moeder in Londen blijft, zakt hij steeds dieper weg in een donker gat. Tessa daarentegen keert terug naar Seattle, waar ze geconfronteerd wordt met tragische gebeurtenissen die ze moet verwerken. Om hun liefde te laten overleven, beseffen ze dat ze eerst aan zichzelf moeten werken. Ze moeten hun eigen pad bewandelen en groeien als individuen. Maar zal het lot hen uiteindelijk weer bij elkaar brengen? De lezers worden meegesleept in de emotionele achtbaan van Tessa en Hardin, waarbij ze zich kunnen identificeren met de pijnlijke keuzes en de zoektocht naar ware liefde. After Ever Happy is het spannende vervolg op de eerdere delen van deze populaire boekenserie. Met nieuwe details en wendingen zal dit boek de lezers betoveren en meeslepen in een wereld vol passie en verlangen. Het is een verhaal dat de diepten van liefde en de kracht van zelfontdekking verkent. Een absolute must-read voor liefhebbers van romantiek en drama.

Veelgestelde vragen over de film After Ever Happy

Louise Lombard is de hoofdrolspeler in After Ever Happy. De volledige cast van After Ever Happy kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film After Ever Happy is Romantiek.

De speelduur van de film After Ever Happy is 92 minuten.

Om te bekijken waar After Ever Happy te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film After Ever Happy wordt afgespeeld in Engels | Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Frans | Nederlands. 

After Ever Happy is geproduceerd in 2022. Als de film recent is uitgebracht kun je After Ever Happy in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de After Ever Happy aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

After Ever Happy heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of After Ever Happy in blue ray te bekijken is.

Castille Landon is de regisseur van After Ever Happy.