1. western
  2. A Fistful Of Dollars

Film A Fistful Of Dollars

5/5

Ontdek bij ons alles over de film A Fistful Of Dollars. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film A Fistful Of Dollars weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar A Fistful Of Dollars op imdb.nl. Misschien is A Fistful Of Dollars op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt A Fistful Of Dollars streamen online als je een A Fistful Of Dollars torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat A Fistful Of Dollars op 123movies staat.

Specificaties over de film A Fistful Of Dollars

Schermtype

Clint Eastwood

Genre

Western

Kijkwijzer

16

Speelduur

99:00:00 minuten

Regisseur

Sergio Leone

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

Omschrijving van de film A Fistful Of Dollars

Deze legendarische film, genaamd "A Fistful of Dollars", betekende niet alleen de eerste echte spaghettwestern, maar werd ook direct na de release een cult hit! Het was de film die de wereldberoemde Italiaanse regisseur Sergio Leone en acteur Clint Eastwood op de kaart zette. Eastwood's vertolking van de stoïcijnse revolverheld is ronduit perfect te noemen. Wat deze film zo bijzonder maakt, is niet alleen de onheilspellende muziek en de gestileerde beelden, maar ook de intense hitte van de woestijn die je als kijker bijna kunt voelen. Met zijn meeslepende verhaal en unieke sfeer is "A Fistful of Dollars" een absolute must-see voor liefhebbers van het westerngenre. Ontdek de wereld van genadeloze outlaws, mysterieuze vreemdelingen en epische vuurgevechten. Laat je meeslepen in de rauwe en meedogenloze wereld van het wilde westen, waar niets is wat het lijkt en waar gerechtigheid een schaars goed is. Met zijn grensverleggende cinematografie en onvergetelijke personages is "A Fistful of Dollars" een tijdloze klassieker die je keer op keer wilt herbeleven.

Veelgestelde vragen over de film A Fistful Of Dollars

Clint Eastwood is de hoofdrolspeler in A Fistful Of Dollars. De volledige cast van A Fistful Of Dollars kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film A Fistful Of Dollars is Western.

De speelduur van de film A Fistful Of Dollars is 99:00:00 minuten.

Om te bekijken waar A Fistful Of Dollars te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film A Fistful Of Dollars wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

A Fistful Of Dollars is geproduceerd in . Als de film recent is uitgebracht kun je A Fistful Of Dollars in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de A Fistful Of Dollars aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

A Fistful Of Dollars heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of A Fistful Of Dollars in blue ray te bekijken is.

Sergio Leone is de regisseur van A Fistful Of Dollars. 

Bekijk nog meer films