1. western
  2. Karl May’s Winnetou Collection 1

Film Karl May's Winnetou Collection 1

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Karl May's Winnetou Collection 1. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Karl May's Winnetou Collection 1 weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Karl May's Winnetou Collection 1 op imdb.nl. Misschien is Karl May's Winnetou Collection 1 op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Karl May's Winnetou Collection 1 streamen online als je een Karl May's Winnetou Collection 1 torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Karl May's Winnetou Collection 1 op 123movies staat.

Specificaties over de film Karl May's Winnetou Collection 1

Schermtype

Lex Barker

Genre

Western

Kijkwijzer

AL

Speelduur

368:00:00 minuten

Regisseur

Harald Philipp

Gesproken taal

Engels, Duits

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

1963

Omschrijving van de film Karl May's Winnetou Collection 1

In de Karl May's Winnetou Collection 1 word je meegenomen op een spannend avontuur in het Wilde Westen. Deze verzameling bevat het eerste deel van de beroemde Winnetou-serie, geschreven door de legendarische auteur Karl May. In dit boek wordt het verhaal verteld van The Great Western Railroad, dat wordt bedreigd door bandieten terwijl het door het Apache-gebied wordt aangelegd. De bandieten zijn op zoek naar een goudmijn die zich daar zou bevinden. Maar gelukkig is er een heldhaftige hoofdpersoon, Old Shatterhand, die vastbesloten is om de waarheid te achterhalen en de bandieten te stoppen. Met zijn moed en slimheid onderneemt hij een gevaarlijke zoektocht naar de waarheid, waarbij hij geconfronteerd wordt met wilde indianen, prachtige landschappen en verraderlijke situaties. De Karl May's Winnetou Collection 1 is een must-have voor liefhebbers van avontuur en westerns. Het boek neemt je mee naar een tijd waarin het Wilde Westen nog ongerept en vol mysterie was. Met zijn meeslepende verhaallijn en levendige personages zal dit boek je gegarandeerd urenlang vermaken. Dus ga mee op reis met Old Shatterhand en ontdek het geheim van de goudmijn in dit eerste deel van de spannende Winnetou-serie.

Veelgestelde vragen over de film Karl May's Winnetou Collection 1

Lex Barker is de hoofdrolspeler in Karl May's Winnetou Collection 1. De volledige cast van Karl May's Winnetou Collection 1 kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Karl May's Winnetou Collection 1 is Western.

De speelduur van de film Karl May's Winnetou Collection 1 is 368:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Karl May's Winnetou Collection 1 te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Karl May's Winnetou Collection 1 wordt afgespeeld in Engels, Duits en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Karl May's Winnetou Collection 1 is geproduceerd in 1963. Als de film recent is uitgebracht kun je Karl May's Winnetou Collection 1 in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Karl May's Winnetou Collection 1 aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Karl May's Winnetou Collection 1 heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Karl May's Winnetou Collection 1 in blue ray te bekijken is.

Harald Philipp is de regisseur van Karl May's Winnetou Collection 1. 

Bekijk nog meer films